Sobe pe lemne

Soba AB S2 / 10-12kw - Cahle Albe

Soba pe lemne din otel ce atrage prin forma moderna ovala si cahlele negre de pe laterale. Interiorul sobei este captusit cu samota ce contrasteaza cu exteriorul sobei, dandu-i un aspect modern.

10690 ,00 lei
SKU: KOZA/AB/S/2/KAFEL/BIALA
10 Kw
500 mm
80 %
150 Kg
Samota
12 kw
A
5 ani
Incalzire aer
Standard
Semirotunda
105.2 cm
46 cm
76.1 cm
Sus / Spate
Lemn de esenta tare uscat sub forma de bustean crapat
280 °C
150 mm
12 ± 2 Pa
125 mm
400 mm
Cu cahle albe de teracota pe laterale
Otel + Cahle/Teracota
90-110m2 (h = 2.5-2.8m) - in functie de izolatia casei
soba din fonta de dimensiuni mari cu cahle albe laterale, cu vedere foarte larga asupra focului, cu forme rotunjite si sticla panoramica moderna
Negru, Alb

O alta alternativa a sobei AB S2 este cea cu imbracaminte de cahle albe, elegante, si care poate fi incorporata in mod armonios intr-o locuinta cu nuante neutre sau chiar mai inchise, soba iesind astfel in evidenta. Procesul complet de ardere se datoreaza celor doua deflectoare cu rol de prelungire a traseului de fum, fapt ce determina un consum energetic mai optimizat si o cantitate semnificativ redusa de emisii daunatoare.

 

 

Aerul primar de ardere patrunde in sistem prin admisia de 125 mm, soba oferind doua optiuni de racordare la cosul de fum: prin partea superioara si prin spatele dispozitivului. Reglajul aerului este intuitiv si se realizeaza prin intermediul unui regulator incorporat in structura sobei. Arderea primara are loc in fata vatrei, cea secundara se face cu aer proaspat ce patrunde in dispozitiv prin orificiile din spatele vatrei, iar cea tertiara este data de sistemul de curatare a sticlei (perdea de aer).

 

Sistemul de incalzire afiseaza de asemenea sticla ceramica durabila la valorile inalte de temperatura (de pana la 800° C), interiorul si usa continand otel refractar de calitate superioara, cu un procent ridicat de carbon pentru si mai multa rezistenta in timp. 

Modelul AB dovedeste o etanseitate optima multumita sudurilor durabile efectuate intr-un ecran protector cu gaze nobile, dar si un sistem facil de curatare a vatrei cu ajutorul gratarului si cenusarului detasabile. In ce priveste conditia sticlei, aceasta ramane clara pentru mai mult timp prin intermediul sistemului de autocuratare. 

 


Sub vatra, soba include un loc special care mascheaza in mod estetic sistemul de admisie si care este prevazut cu o usita. Astfel, spatiul ramas poate fi utilizat in scopul depozitarii combustibilului, usa fiind usor de deschis cu un simplu “push”. Aspectul cu influente retro si cahlele mari, lucioase de culoare alba, transforma soba intr-un veritabil obiect decorativ, focul fiind mereu vedeta in orice tip de incapere ar fi amplasata soba.

 

Comanda