Sobe pe lemne

Soba AB S2 / 10-12kw - Cahle Negre

Soba pe lemne din otel ce atrage prin forma moderna ovala si cahlele negre de pe laterale. Interiorul sobei este captusit cu samota ce contrasteaza cu exteriorul sobei, dandu-i un aspect modern.

10690 ,00 lei
SKU: KOZA/AB/S/2/KAFEL/CZARNA
10 Kw
500 mm
80 %
150 Kg
Samota
12 kw
A
5 ani
Incalzire aer
Standard
Semirotunda
105.2 cm
46 cm
76.1 cm
Sus / Spate
Lemn de esenta tare uscat sub forma de bustean crapat
280 °C
150 mm
12 ± 2 Pa
125 mm
400 mm
Cu cahle negre de teracota pe laterale
Otel + Cahle/Teracota
90-110m2 (h = 2.5-2.8m) - in functie de izolatia casei
soba din fonta de dimensiuni mari cu cahle negre laterale, cu vedere foarte larga asupra focului, cu forme rotunjite si sticla panoramica moderna
Negru

 

Un tip modem de soba AB ce prezinta captuseala de samota in incinta focarului, de culoare inchisa si care-i ofera o nota de eleganta. Procesul de ardere se realizeaza in totalitate cu ajutorul a doua deflectoare care prelungesc traseul fumului spre evacuare. Astfel, consumul de energie este optimizat, iar emisiile toxice din atmosfera sunt considerabil reduse.

 

 

In ce priveste aerul primar de ardere, aceste patrunde in interiorul sobei prin admisie de 125 mm, racordarea la cosul de fum fiind posibila atat prin partea de sus, cat si prin spatele dispozitivului. Prin urmare, arderea primara are loc in fata vatrei, cea secundara realizandu-se cu aer proaspat ce patrunde in dispozitiv prin orificiile din spatele vatrei, iar cea tertiara este data de sistemul de curatare a sticlei (perdea de aer). 

Soba include sticla ceramica ce prezinta durabilitate ridicata la valorile termice extreme de pana la 800° C, interiorul si usa fiind proiectate cu otel refractar de calitate superioara, cu o concentratie mare de carbon pentru rezistenta sporita. Etanseitatea este si ea imbunatatita prin intermediul sudurilor durabile efectuate intr-un ecran protector cu gaze nobile.

 


Prezenta gratarului si cenusarului detasabile in structura sobei faciliteaza procesul de curatare a vatrei, sticla fiind mai clara cu ajutorul sistemului de autocuratare ce determina o imagine mai impresionanta asupra flacarilor. Modelul AB S2 vine de asemenea cu loc special sub camera de ardere ce mascheaza sistemul de admisie, dotat cu o usita. Asadar, locul ramas poate fi utilizat in scopul depozitarii combustibilului lemnos. Usa poate fi deschisa cu usurinta cu un simplu “push”, fara a fi nevoie de maner suplimentar. Cahlele mari si cu aspect lucios confera un design in stil retro, iar sticla impresionanta alaturi de camera de combustie cu dimesniuni generoase contureaza o imagine captivanta a focului.

 

Comanda