Soba AB S2 / 10-12kw

Soba tip semineu cu usa semirotunda si vedere larga pe orizontala asupra focului, cu design ultra modern si foarte compact.

7790 lei 7398 ,00 lei
SKU: KOZA/AB/S/2
10 Kw
500 mm
80 %
150 Kg
Samota
12 kw
A
5 ani
Incalzire aer
Standard
Semirotunda
105.2 cm
46 cm
76.1 cm
Sus / Spate
Lemn de esenta tare uscat sub forma de bustean crapat
280 °C
150 mm
12 ? 2 Pa
100 mm
400 mm
Cu spatiu de depozitare cu usa
Otel
90-110m2 (h = 2.5-2.8m) - in functie de izolatia casei
soba din otel de dimensiuni mari, cu vedere foarte larga asupra focului, cu forme rotunjite si sticla panoramica moderna
Negru

Spre deosebire de modelul standard AB, versiunea AB2 afiseaza un design mai impresionant datorita sticlei rotunjite. Marimea sobei este si ea mai generoasa, incorporand o incinta spatioasa pentru alimentarea cu lemne si oferind o imagine mai deosebita asupra flacarilor! 

 

Arderea completa a combustibilului si cantitatea mai scazuta de cenusa sunt valabile si in cazul modelului AB2 datorita sistemului de tripla combustie, arderea primara avand loc in partea din fata a camerei de ardere, cea secundara fiind directionata prin spate si realizandu-se cu aer proaspat ce patrunde prin intermediul orificiilor, iar cea teriara este data de sistemul de curatare a sticlei (perdea de aer). 

Exista doua optiuni de racordare la cosul de fum, una prin partea superioara, iar cealalta prin spatele sobei. Interiorul camerei de ardere prezinta captuseala de samota ce rezulta intr-un proces optim de ardere, o sticla impecabila si un nivel constant de temperatura. 

Soba include de asemenea un racord pentru admisia aerului din exterior de fi 100mm, oxigenul fiind astfel adus din afara si reducand cantitatea de oxigen preluata din spatiul de amplasare. Acest proces determina un tiraj mai eficient si reziduuri mai mici. Dispozitivul este prevazut cu un sistem avansat de inchidere a usii cu un simplu click elegant, gratarul si cenusarul incorporate in structura fiind detasabile, fapt ce faciliteaza curatarea. 

 

Interiorul sobei si usa sunt fabricate din otel refractar de calitate superioara, cu o cantitate semnificativa de carbon, pe cand sudurile solide realizate intr-un ecran protector cu gaze nobile asigura o etanseitate optima. Modelul AB contine sticla ceramica durabila la valori termice extreme, reglajul aerului fiind efectuat in mod facil cu ajutorul unui regulator ce determina o utilizare corespunzatoare. Soba AB S2 ofera o garantie generoasa de producator pe o perioada de 5 ani de zile!

 

Comanda