Sobe pe lemne

Soba centrala cu plita si cuptor 18.6kw - Wanda

Alege sobe moderne tip centrala cu plita pentru gatit si cuptor. Model profesional cu eficenta mare si incalzire.

Produsul nu se mai afla in oferta noastra! Pentru produse similare accesati urmatorul link: Sobe pe lemne
SKU: 9016005500 / EAN: 8029728017581
15.8 Kw
300 mm
85.3 %
320 Kg
Vermiculita + Inox (cuptor)
L 20,0 x A 45 cm
18.6
A+
2 ani
Termosoba de gatit
Standard
Standard
92.1 cm
61.5 cm
98 cm
Sus
Lemn de esenta tare uscat sub forma de bustean crapat
4.3 kg/h
186 °C
150 mm
12 ± 2 Pa
Nu este cazul
lateral 600 mm
Cu bazin de apa - Putere in apa maxim 10.5kw
Otel
250-300m3 - in functie de izolatia casei
Soba de gatiti pe lemne cu plita si cuptor dar si cu aport la incalzirera centrala. Soba dispune de cazan de apa carer poate incalzi apa din calorifere si in acelasi timp se poate folosi pentru gatit.
Negru, Gri

Modelul Wanda este dotat cu un cuptor din otel inoxidabil, un termometru ce indica temperatura din cuptor, precum si ghidaje detasabile pentru suportul tavii. Kitul include o tava din aluminiu si un grilaj de sustinere a tavii, soba fiind dotata si cu un sistem de redimensionare a camerei de ardere pentru perioada verii!

Poate fi incastrata cu usurinta in mobila de bucatarie sau instalata la liber, structura prezentand un cenusar detasabil ce faciliteaza procesul de indepartare a reziduurilor, soba oferind optiune de racordare la cosul de fum prin partea superioara. Modelul Wanda este de asemenea dotat cu serpentina din otel inoxidabil, o pompa de circulatie, supapa anti-varsare, electrovana pentru incarcarea automata a apei in instalate, precum si un sistem de siguranta cu vas de expansiune deschis si un sistem de conectare cu rezervor inchis!

Soba a obtinut patru stele datorita conformarii la cele mai stricte reglementari de mediu, fiind eco-friendly si incorporand de asemenea modul WiFi pentru gestionare de la distanta prin intermediul telefonului cu instalare gratuita.

 

CONVECTIA NATURALA

Cu ajutorul convectiei naturale, temperatura ambianta prezinta niste modificari ce duc la miscari de aer, fluxurile de aer rece fiind colectate si incalzite fara a necesita elemente mecanice pentru ventilatie. Astfel, distribuirea uniforma si modul silentios in care se realizeaza intregul proces determina un grad inalt de confort.

 

ECODESIGN 2022

Soba Wanda este fabricata cu respectarea ECO DESIGN 2022, mai exact a standardului care defineste ingineria sustenabila, calculele si masuratorile cu privire la minimizarea emisiilor toxice din atmosfera.

 

Comanda