SOBA ENYO 6-8KW - LOC LEMNE + ROTIRE

Soba pe picior, cu loc pentru lemne si rotire 360 grade. Captusita cu samota.

11360 ,00 lei
SKU: KOZA/ENYO/FLAT/01
6 Kw
300 mm
80 %
Samota
8
A+
5 ani
Incalzire aer
Standard
Standard
134.4 cm
38.3 cm
49.4 cm
Sus
Lemn de esenta tare uscat sub forma de bustean crapat
239 °C
150 mm
12 ± 2 Pa
100 mm
Cu baza cu loc de lemne si rotire 360*
Cu usa cu decor modern
Otel
60-80m2 (h = 2.5-2.8m) - in functie de izolatia casei
model de soba ultra moderna din otel, captusita cu samota la interior, foarte eficienta si ecologica, avand un consum mic de combustibil (lemne). Soba poate fi rotita dupa ce este intalata la cosul de fum.
Negru

Un model mai avansat al sobei ENYO cu loc special pentru depozitarea combustibilului lemnos, captuseala de samota de calitate superioara la interior si o functionalitate impecabila. Este proiectata in conformitate cu cele mai inovative tendinte din arhitectura, afisand dimensiunile ideale si un design care permite incorporarea armonioasa in orice decor interior, fie el clasic, modern, elegant sau contemporan! Soba prezinta de asemenea sistem de rotire functional in urma racordarii la cosul de fum.

 

DESIGN ATRACTIV

In ce priveste estetica, soba ENYO impresioneaza prin formele elegante si minimaliste,  fiind un obiect de decor care atrage priviri in orice locuinta este amplasata. Include  sistem inovativ de deschidere a usilor fara maner, asigurand o utilizare facila si confortabila, si permitand o imagine clara si captivanta asupra flacarilor! Sticla semirotunda vine in completarea intregului concept inovativ care sta la baza proiectarii sobei.

 

NIVEL OPTIM DE FUNCTIONARE

Deoarece este conceputa in conformitate cu ultimele standarde in domeniu, soba garanteaza asigurarea confortului termic in camera intr-o perioada scurta de timp, lucru ce duce la exploatarea potentialului energetic maxim. Prin urmare, reuseste sa incalzeasca in mod facil o suprafata de 60 m patrati, reprezentand si o solutie economica, in special atunci cand se utilizeaza lemnul de foioase uscat pentru incalzire.

 

VARIANTA ECO FRIENDLY

Achizitionand o soba ENYO si adoptand metodele corespunzatoare de folosire a combustibilului lemnos, ai posibilitatea de a influenta in mod pozitiv si mediul inconjurator, soba fiind fabricata tinandu-se cont de cele mai stricte standarde ecologice, cu Ecodesign si standardul german BImSchV 2. Mai mult, datorita etanseitatii optime pe care o dovedeste, aceasta poate fi utilizata in mod eficient si in casele cu recuperare de caldura.

 

GARANTIE ATRACTIVA

Multumita seriei generoase de avantaje pe care le pune la dispozitie, dar si calitatii superioare pe care o prezinta materialele utilizate in fabricarea sa, soba ENYO vine la pachet cu o  garantie de 5 ani!

 

Comanda