Soba Falcon 10-13kw

Soba cu dubla Combustie, cu posibilitate de racordare a aerului de admisie din exterior si spatiu de depozitare cu usa sub camera de ardere.

7790 ,00 lei
SKU: FALCON
10 Kw
30 mm
82 %
132 Kg
Samota
13 kw
A+
5 ani
Incalzire aer
Standard
Semirotunda
102.3 cm
44 cm
55 cm
Sus / Spate
Lemn de esenta tare uscat sub forma de bustean crapat
215 °C
150 mm
12 ? 2 Pa
100 mm
400 mm
Cu spatiu de depozitare cu usa
Otel
100-130m2 (h = 2.5-2.8m) - in functie de izolatia casei
soba din otel, captusita cu samota la interior, cu un design elegant si rotunjit, pentru locuinte moderne si contemporane
Negru
Eco Design

Modelul de soba Falcon functioneaza la un nivel optim, dispune de un aspect futurist cu usa semirotunda ce determina o imagine mai clara asupra flacarilor, precum si de o durata lunga de viata.

Captuseala de samota regasita la interiorul vatrei garanteaza un proces impecabil de ardere, geam cu o claritate marita si o valoare termica mai constanta pentru o perioada mai lunga de timp. In plus, soba Falcon este dotata cu un racord pentru admisia aerului din exterior de fi 100mm, oxigenul fiind preluat din afara si reducand cantitatea de oxigen necesara din spatiul de amplasare. Acest fapt eficientizeaza tirajul si ajuta la reducerea reziduurilor de cenusa. 

 

Structura sobei include o placa de acoperire pe latura din spate, ce contine un mic orificiu in baza sa si datorit careia modul de conectare a kitului de aer se poate face din exterior. Reglajul aerului este mult mai eficient prin intermediul unui regulator, iar sistemul de tripla combustie determina arderea completa a combustibilului, rezultand intr-o cantitatea mai mica de cenusa. Prin urmare, arderea primara are loc in partea din fata a camerei de ardere, cea secundara se realizeaza in spate si cu aer proaspat ce patrunde prin intermediul orificiilor, iar cea tertiara consta in sistemul de curatare a sticlei (perdea de aer). 

 

Cand vine vorba de optiunile de racordare, modelul Falcon permite realizarea acesteia atat prin partea superioara, cat si prin spatele dispozitivului. Camera suplimentara care se regaseste sub camera de ardere poate fi blocata si are rol de mascare a sistemului de admisie externa, spatiul extra putand fi utilizat in scopul depozitarii combustibilului ce urmeaza sa fie utilizat. Soba dovedeste etanseitate optima datorita manerului vertical inovativ cu sistem special de inchidere a usii, aceasta functionand impecabil si in casele cu recuperate de caldura.

Interiorul dispozitivului si usa contin otel refractar de calitate superioara cu o cantitate semnificativa de carbon, iar sudurile solide efectuate intr-un ecran cu gaze nobile determina o etansare optima. Schimbul termic este si el imbunatatit multumita deflectorului, gratarul si cenusarul putand fi detasate si contribuind la o curatare mai facila a sistemului termic. Soba prezinta sticla ceramica durabila la valori termice extreme 800° C si vine la pachet cu o garantie avantajoasa de 5 ani de zile!

Comanda