Soba Falcon View 10-13kw

Soba ultramoderna cu 3 laturi de sticla, dotata cu usa cu inchidere rapida (sistem click), spatiu de depozitare cu usa cub camera de ardere si deflector dublu.

Produsul nu se mai afla in oferta noastra! Pentru produse similare accesati urmatorul link: Sobe pe lemne
SKU: FALCON/VIEW
10 Kw
300 mm
82 %
128 Kg
Samota
13 kw
A+
5 ani
Incalzire aer
Standard
3 laturi sticla
102.3 cm
45 cm
55 cm
Sus / Spate
Lemn de esenta tare uscat sub forma de bustean crapat
215 °C
150 mm
12 ± 2 Pa
100 mm
400 mm
Cu vedere pe 3 laturi (usa + sticla pe laterale)
Otel
100-130m2 (h = 2.5-2.8m) - in functie de izolatia casei
soba din otel, captusita cu samota la interior, cu un design elegant si rotunjit, pentru locuinte moderne si contemporane
Negru

Modelul Falcon View afiseaza un design futurist, forme rotunjite si usa cu sticla semirotunda, dovedind o functionalitate optima in asigurarea necesarului termic. Datorita sistemului special de inchidere a usii cu maner durabil, dispozitivul garanteaza  o etanseitate optima, nivelul ridicat al procesului de ardere, sticla mai curata si valoarea constanta a temperaturii fiind rezultatele prezentei captuselii de samota din interiorul camerei de ardere. 

 

 

Soba Falcon View vine de asemenea cu un racord pentru admisia aerului din exterior de fi 100 mm pentru cei care prefera ca aerul sa provina din mediul exterior, iar astfel sa stopeze cantitatea de oxigen necesara din incaperea de amplasare, fapt ce duce la un tiraj optim si mai putine reziduuri.

 

O alta dotare a sobei este reprezentata de placa de acoperire pe latura din spate, in baza careia este prezent un mic orificiu si care permite modul de conectare a kitului de aer din exterior. Regulatorul prezent in structura dispozitivului ajuta la o gestionara facila a aerului, iar sistemul de tripla combustie faciliteaza arderea in totalitate a combustibilului si determina o cantitate mai redusa de cenusa. Prin urmare, arderea primara are loc in partea din fata a camerei de ardere, cea secundara se realizeaza in spate si cu aer proaspat ce patrunde prin intermediul orificiilor, iar cea tertiara consta in sistemul de curatare a sticlei (perdea de aer). 

 

Cand ne referim la racordarea la cosul de fum, exista doua posibilitati: prin partea superioara si prin spatele sobei. Camera suplimentara regasita sub camera de ardere poate fi blocata si are rol de mascare a sistemului de admisie externa, spatiul extra putand fi utilizat pentru depozitarea combustibilului lemnos. Mai mult, interiorul sobei si usa contin otel refractar de calitate superioara, cu o concentratie semnificativa de carbon pentru o durabilitate la socurile termice. 

Sudurile solide efectuate intr-un ecran protector cu gaze nobile garanteaza o etansare optima,  schimbul de caldura fiind unul mai eficient multumita deflectorului, iar gratarul si cenusarul sobei prezinta posibilitate de detasare ca dispozitivul sa poata fi curatat rapid si in mod facil. Soba este prevazuta cu sticla ceramica durabila la valori termice extreme 800° C. Multumita selectiei de avantaje importante pe care le ofera, soba Falcon View vine la pachet cu o garantie generoasa de 5 ani de zile!

Comanda