Sobe pe lemne

Soba JUNO 12kw - Alb

Soba tip semineu eleganta, prevazuta cu deschidere mare si putere de 12 kw. Dotata cu captuseala din samota ce determina mai putine resturi de cenusa depuse pe peretii si sticla sobei.

7960 ,00 lei
SKU: JUNO/12/B
12 Kw
350 mm
75 %
200 Kg
Samota
16 kw
A
5 ani
Incalzire aer
Standard
Standard
90 cm
45.1 cm
88.9 cm
Sus
Lemn de esenta tare uscat sub forma de bustean crapat
320 °C
160 mm
12 ± 2 Pa
125 mm
400 mm
Cu spatiu de depozitare
Otel
100-140m2 (h = 2.5-2.8m) - in functie de izolatia casei
model de soba metalica, fabricata din otel de inalta calitate, cu forme rectangulare, moderne si vizibilitate mare asupra focului pe sticla decorativa
Negru, Alb

Modelul Juno este proiectat cu o deschidere mai larga si o perspectiva mult mai impresionanta asupra focului din interiorul sobei. Avand o structura mai aparte in ceea ce priveste evacuarea, dispozitivul poate fi racordat si la cosuri de fum de dimensiuni mai reduse (fi 150), chiar daca prezinta o deschidere mare. 

 

 

Datorita prezentei sticlei decorative grafitate, sistemul termic prezinta o durabilitate crescuta la valorile de temperatura ridicate de pana la 800° C, iar procesul de punere in functiune a sobei se realizeaza in doar cativa pasi si cu un minim de efort.

Captuseala de samota regasita in incinta vatrei determina o functionalitate mai mare in procesul de ardere, o vizibilitate mai buna prin sticla sobei si o temperatura constanta pe o perioada mai lunga de timp. Reglajul aerului secundar se realizeaza cu ajutorul unui sistem numit ,,perdea de aer” care poate fi gestionata dintr-un singur  regulator pozitionat pe partea de jos a usii. Totodata, acest sistem ajuta la o utilizare corecta a sobei, cantitatea redusa de reziduuri de pe sticla ajutand la minimizarea emisiilor de dioxid de carbon din incapere.

Interiorul camerei de ardere si usa sobei sunt proiectate folosind otel refractar de calitate superioara, cu o concentratie ridicata de carbon pentru o durabilitate garantata la valorile termice extreme. Soba da dovada de etanseitate optima multumita sudurilor solide efectuate intr-un ecran protector cu gaze nobile, iar deflectorul regasit in structura sa ajuta la un schimb de caldura mai eficient. Soba Juno vine la pachet cu o garantie generoasa de 5 ani de zile!

 

Comanda