Sobe pe lemne

Soba JUNO 12kw - Negru

Model de soba tip semineu cu aspect modern avand captuseala din samota pentru un randament bun si mai putine reziduuri depuse pe suprafata sticlei.

7960 ,00 lei
SKU: JUNO/12/C
12 Kw
350 mm
75 %
200 Kg
Samota
16 kw
A
5 ani
Incalzire aer
Standard
Standard
90 cm
45.1 cm
88.9 cm
Sus
Lemn de esenta tare uscat sub forma de bustean crapat
320 °C
160 mm
12 ± 2 Pa
125 mm
400 mm
Cu spatiu de depozitare
Otel
100-140m2 (h = 2.5-2.8m) - in functie de izolatia casei
model de soba metalica, fabricata din otel de inalta calitate, cu forme rectangulare, moderne si vizibilitate mare asupra focului pe sticla decorativa
Negru

Asemeni variantei pe alb, soba Juno pe culoarea neagra este prevazuta cu deschidere mai larga si cu o imagine captivanta asupra flacarilor din incinta sobei. Datorita metodei de evacuare mai speciala, soba ofera posibilitate de racordare la cosuri de fum de dimensiuni mai reduse (fi 150), chiar daca prezinta o deschidere mare. 

Sticla decorativa grafitata contribuie la rezistenta sistemului la valorile termice extreme de 800° C, iar modalitatea de instalare este una rapida si facila! 

 

Multumita captuselii de samota de la interiorul camerei de ardere, eficienta termica este mai ridicata, imagine asupra focului mai clara, iar temperatura din camera de amplasare ramane constanta pentru un timp mai indelungat. In ceea ce priveste reglajul aerului secundar, acesta poate fi efectuat in mod facil prin intermediul ,,perdelei de aer”, ce poate fi gestionata cu ajutorul unui regulator regasit pe partea de jos a usii. In acelasi timp, perdeaua de aer contribuie la folosirea corespunzatoare a dispozitivului termic, cantitatea scazuta de reziduuri de pe sticla ajutand la reducerea emisiilor de dioxid de carbon din incapere. 

 


Otelul refractar de calitate superioara folosit in fabricarea interiorului si usii sobei, cu o concentratie ridicata de carbon, determina o rezistenta maxima la valorile termice ridicate. Soba garanteaza de asemenea o  etanseitate optima cu ajutorul sudurilor solide efectuate intr-un ecran protector cu gaze nobile, iar deflectorul inclus in structura sa eficientizeaza schimbul de caldura. Modelul Juno, Negru, este prevazut cu un sistem de deschidere a usii cu maner durabil, confortabil de utilizat, si cu o garantie avantajoasa de 5 ani de zile!

Comanda