Sobe pe lemne

Soba K5 / 7-9kw + Loc Lemne

Soba moderna cu loc depozitat lemne, dotata cu interior captusit cu samota, sticla cu decor modern si dubla combustie.

4940 ,00 lei
SKU: KOZA/K5/S/W
7 Kw
250 mm
76 %
119 Kg
Samota
9 kw
A
5 ani
Incalzire aer
Standard
Standard
92.6 cm
41 cm
46.2 cm
Sus / Spate
Lemn de esenta tare uscat sub forma de bustean crapat
250 °C
150 mm
12 ± 2 Pa
Nu este cazul
400 mm
Cu spatiu de depozitare a lemnelor
Otel
60-90m2 (h = 2.5-2.8m) - in functie de izolatia casei
soba din otel si samota interioara, cu dubla combustie pentru o ardere cat mai curata, prevazuta cu loc de depozitare lemne inferior
Negru

Soba K5/7-9 kW prezinta dimensiuni compacte, o interfata estetica si o functionalitate la parametrii optimi, dispunand in acelasi timp si de spatiu destinat depozitarii lemnelor.

Aceasta da dovada de o ardere impecabila, o sticla ce se mentine curata pe parcursul utilizarii dispozitivului, garantand pastrarea unei temperaturi constante pentru mai mult timp prin intermediul captuselii de samota de la interiorul camerei de ardere.

Multumita prezentei unui sistem de tripla combustie, arderea rezulta intr-o cantitate redusa de cenusa, arderea primara avand loc in partea din fata a vetrei, cea secundara fiind realizata cu aer proaspat care patrunde in interior cu ajutorul orificiilor din spatele camerei de ardere, iar arderea tertiara fiind reprezentata de sistemul de curatare a sticlei (perdea de aer). 

 

Dispozitivul termic incorporeaza sticla ceramica durabila la valori termice extreme de pana la 800 ℃, oferind optiune de racordare la cosul de fum prin partea superioara a sobei, precum si prin spatele acesteia, conform necesitatilor. 

Cand vine vorba de materialele utilizate in fabricarea sobei, incinta focarului si usa sunt proiectate folosing otel refractar inalt calitativ si care prezinta un procent ridicat de carbon ce-i garanteaza durabilitatea la temperaturile ridicate. Totodata, soba K5 ofera si o etansare optima, rezultata in urma sudurilor rezistente efectuate intr-un ecran protector cu gaze nobile. 

 

 

In plus, aceasta incorporeaza un gratar de fonta si cenusar (sertar) regasit in vatra, cu scopul de a facilitata indepartarea reziduurilor de cenusa. Schimbul termic este si el imbunatatit datorita deflectorului montat in partea de sus a camerei de ardere, cu rolul de a prelungi a traseul fumului pana la evacuare. 

Manerul confortabil si cu un aspect deosebit asigura o folosire cat mai facila si in siguranta a dispozitivului, reglarea aerului fiind realizata prin activarea unui regulator ce elimina riscul unei utilizari necorespunzatoare. Toate aceste specificatii vitale permit acordarea unei garantii de producator de 5 ani pentru soba K5/7-9kW!

Comanda