Sobe pe lemne

Soba K5 / 7-9kw - Supra

Soba moderna pentru living cu picior, din fier captusit cu samota la interior, sticla cu decor modern si dubla combustie.

4940 ,00 lei
SKU: KOZA/K5/S/N
7 Kw
250 mm
76 %
119 Kg
Samota
9 kw
A
5 ani
Incalzire aer
Standard
Standard
92.6 cm
41 cm
46.2 cm
Sus / Spate
Lemn de esenta tare uscat sub forma de bustean crapat
250 °C
150 mm
12 ± 2 Pa
Nu este cazul
400 mm
Cu picior inalt
Otel
60-90m2 (h = 2.5-2.8m) - in functie de izolatia casei
soba din otel cu samota la interior, avand un design deosebit, cu picior elegant si sistem cu dubla combustie pentru o sticla mereu curata!
Negru

Modelul K5 este prevazut cu un design inovativ si care iese in evidenta, garantand parametrii tehnici optimi de functionare si un montaj facil indiferent de spatiul de amplasare. 

De asemenea, incorporeaza un sistem de tripla combustie care faciliteaza procesul de ardere a combustibilului lemnos, rezultand intr-o cantitate mai mica de cenusa. Partea din fata a a vatrei gazduieste arderea primara, cea secundara fiind realizata cu aer proaspat provenit din exterior prin intermediul orificiilor regasite in partea din spate a camerei de ardere. In ce priveste arderea tertiara, aceasta este data de sistemul de curatare a sticlei (perdea de aer).

Soba K5 este dotata cu sticla ceramica ce prezinta o durabilitate crescuta la valori termice inalte de pana la 800 ℃. 

 

 

Datorita faptului ca partea interioara a camerei de ardere prezinta captuseala de samota (accumote), soba dovedeste o ardere mai completa, sticla impecabila si mentinerea unui nivel constant de temperatura pentru o perioada mai mare de timp! De asemenea, racordarea la cosul de fum este posibila atat prin partea superioara, cat si prin spatele sobei, iar interiorul focarului si usa sunt proiectate folosing otel refractar de calitate superioara, cu un procent ridicat de carbon ce-i asigura durabilitatea la socurile termice!

Gratarul de fonta si cenusarul pozitionat in vatra contribuie la colectarea facila a cenusii, soba incorporand de asemena si un deflector regasit in partea de sus a camerei de ardere si care eficientizeaza schimbul termic! 

Sudurile durabile efectuate intr-un ecran protector cu gaze nobile determina o etansare optima a sobei, utilizarea si gestionarea cantitatii de aer care patrunde in dispozitiv fiind una facila cu ajutorul regulatorului incorporat. De asemenea, soba este dotata cu maner detasabil si estetic pentru si mai mult confort in utilizare, si beneficiaza de o garantie de producator de 5 ani!

 

Comanda