Soba K6 / 8-11kw cu ASDP (reglaj automat admisie)

Soba din fonta modelul K6, prevazuta cu reglaj automat al admisiei de aer, printr-un termostat ce poate fi reglat. Aerul de admisie ce intra in camera de ardere se va regla in functie de temperatura din camera, iar consumul de lemne se va reduce cu pana la 30%.

4270 ,00 lei
SKU: KOZA/K6/150/ASDP
8 Kw
350 mm
70 %
120 Kg
Fonta
11 kw
A
5 ani
Incalzire ventilata
Standard
Standard
63 cm
50.6 cm
57.8 cm
Sus / Spate
Lemn de esenta tare uscat sub forma de bustean crapat
360 °C
150 mm
12 ± 2 Pa
Nu este cazul
400 mm
Cu ASDP (reglaj automat de admisie a aerului de ardere)
Fonta
80-110m2 (h = 2.5-2.8m) - in functie de izolatia casei
soba compacta cu pereti dubli din fonta, ce asigura o durata mare de viata, potrivita pentru orice tip de locuinta, dotata cu sistem de reglaj automat al admisiei, pentru un consum de lemne cu pana la 30% mai mic.
Negru

Soba pe lemne K6 este realizata integral din fonta refractara de inalta calitate, un model de soba foarte eficient prin randamentul de 76% ce asigura un confort termic excelent.

Este prevazuta cu reglaj automat al aerului de admisie pentru o ardere eficienta si un consum scazut de lemne. Reglajul se face pe baza de bimetal cu reglaj in trepte optimizand arderea si mentinand o temperatura constanta in incapere Pentru exemplificare, puteti vedea videoclipul de mai jos:


Soba este prevazuta cu pereti dubli de fonta, ceea ce asigura o durata mare de viata, putere mai mare si eficienta crescuta.

Racordarea la cosul de fum se poate realiza atat in partea de sus cat si in partea din spate a sobei, dupa preferinte. Reglajul dublu de aer permite un control cat mai precis asupra procesului de ardere.

Focarul dispune de sticla ceramica rezistenta la temperaturi ridicate de pana la 800° C.

Manerul de deschidere a usii poate fi detasat in timpul arderii pentru a reduce riscul de arsuri in momentul utilizarii.

Cenusa rezultata in urma arderii lemnului se va aduna in cenusarul (tava) amplasat sub gratar pentru o indepartare usoara a acesteia.

Depuneri de funingine reduse cu ajutorul sistemul de curatare a sticlei (perdea de aer).

Soba are un aspect placut, potrivindu-se perfect in locuinte elegante iar instalarea acesteia se face foarte rapid.

Inclus in pret: *Soba model k6
                     *Reglaj automat al admisiei de aer pe partea din spate a sobei cu termostat. (ASDP)

Transport gratuit si GARANTIE 5 ANI!

Comanda