Soba K8 / 9-11kw cu ASDP (reglaj automat admisie)

Soba in forma ovala, cu usa semirotunda prevazuta cu reglaj de aer. Este dotata cu un termostat ce regleaza automat aerul de admisie, in functie de temperatura din camera, iar consumul de lemne se reduce cu pana la 30%.

4850 lei 4498 ,00 lei
SKU: KOZA/K8/ASDP
9 Kw
350 mm
75 %
125 Kg
Fonta
11 kw
A
5 ani
Reglaj automat admisie
Standard
Semirotunda
62.6 cm
38.2 cm
66.6 cm
Sus / Spate
Lemn de esenta tare uscat sub forma de bustean crapat
385 °C
130 mm
12 ? 2 Pa
Nu este cazul
400 mm
Cu ASDP (reglaj automat de admisie a aerului de ardere)
Fonta
80-100m2 (h = 2.5-2.8m) - in functie de izolatia casei
soba din fonta moderna, cu forme rotunde si elegante, dotata cu termostat automat care se poate regla in functie de temperatura camerei
Negru

Soba K8/ 9-11kW cu ASDP (reglaj automat admisie)

Modelul K8/9-11 kW cu ASDP este un dispozitiv cu un aspect deosebit, parametrii tehnici optimi si o functionalitate ridicata.

Incorporeaza reglaj automat al aerului de admisie, fapt ce determina o ardere eficienta si un consum de combustibil redus. Reglajul este realizat cu ajutorul unui sistem bimetal cu reglaj in trepte care contribuie la un proces de ardere optim si care permite pastrarea temperaturii constante in spatiul in care este amplasata soba:

 

Datorita prezentei peretilor de fonta dubli de calitate superioara (clasa 200), dar si grosimii generoase de minim 8 mm, modelul k8/9-11kW cu ASDP ofera o greutate de 127 kg, lucru ce-i garanteaza durabilitatea in timp.

Totodata, dispozitivul afiseaza o forma originala si care iese in evidenta datorita marginilor rotunjite si a elementelor decorative regasite pe partea exterioara a sobei, reprezentand mixul ideal intre tendintele moderne si folosirea fontei, ce exprima rusticul si traditionalismul, contribuind totodata la o acumulare mai eficienta a caldurii.

 

 

In ce priveste tehnica de racordare la cosul de fum, soba permite realizarea acesteia fie prin partea superioara, fie prin spatele dispozitivului, in functie de necesitati!

Beneficiind de un deflector pozitionat in conul focarului, modelul k8 cu ASDP permite extinderea traseului de fum spre evacuare, schimbul termic fiind mult mai optim si sigur. De asemenea, soba dispune de sticla ceramica durabila in conditii dificile de lucru, cum ar fi temperaturile inalte de pana la 800 ℃.

 

 

 

Prezenta unui opritor de lemne, care contribuie si la estetica dispozitivului, ajuta in mentenanta sobei si protectia impotriva caderii lemnelor sau a cenusei. Modelul K8 cu ASDP incorporeaza totodata si un maner de deschidere detasabil, astfel incat soba sa poata fi utilizata in siguranta pe parcursul procesului de ardere. 

Toate reziduurile de cenusa ramase dupa finalizarea arderii combustibilului lemnos vor fi colectate in cenusarul (tava de colectare) regasit sub gratar, astfel ca eliminarea acestora va fi una confortabila si rapida. Mai mult, depunerile de funingine sunt considerabil mai reduse decat in cazul altor modele prezente pe piata, dat fiind faptul ca soba K8 incorporeaza un sistem de curatare a sticlei (perdea de aer).

Poate fi inclusa in mod placut in orice tip de locuinta, in special in spatiile cu un decor mai elegant, montajul si punerea in functiune fiind realizate cu usurinta si in mod rapid. 

Toate proprietatile importante prezentate mai sus, precum si calitatea superioara a materialelor utilizate in proiectarea sobei, permit acordarea unei garantii de producator de 5 ani de zile!

Inclus in pret: *Soba model k8 sticla semirotunda
                     *Reglaj automat al admisiei de aer pe partea din spate a sobei cu termostat. (ASDP)
 

Transport gratuit si GARANTIE 5 ANI!

 


 

Comanda