Soba K8 / 9-11kw cu Ventilator Turbo

Sobe fonta la preturi bune in forma ovala, cu un design aparte. Sunt dotate cu ventilator turbo, ce repartizeaza aerul in intreaga camera, intr-un mod eficient.

Produsul nu se mai afla in oferta noastra! Pentru produse similare accesati urmatorul link: Sobe pe lemne
SKU: KOZA/K8/TF
9 Kw
350 mm
75 %
128 Kg
Fonta
11 kw
A
5 ani
Incalzire ventilata
Standard
Semirotunda
62.6 cm
49 cm
66.6 cm
Sus / Spate
Lemn de esenta tare uscat sub forma de bustean crapat
385 °C
130 mm
12 ? 2 Pa
Nu este cazul
400 mm
Cu VENTILATOR (pornire/oprire automata cu termostat)
Fonta
80-100m2 (h = 2.5-2.8m) - in functie de izolatia casei
soba din fonta pe lemne, cu aspect deosebit, rotunjit si elegant, dotata cu ventilator turbo, care permite emiterea caldurii rapide in incapere!
Negru

Modelul K8 prezinta o configuratie deosebita, margini rotunjite si elemente decorative unicate la exterior, reprezentand astfel un mix armonios intre abordarea inovativa si folosirea fontei cu aspect rustic si traditional ce eficientizeaza procesul de acumulare a puterii termice.

Soba incorporeaza un ventilator performant si perete dublu, fapt ce rezulta intr-un schimb termic optim, ajustarea nivelului termic de pornire/oprire realizandu-se in mod intuitiv si automat cu ajutorul unui termostat. De asemenea, caldura este difuzata in mod uniform in interiorul incaperii de amplasare, pastrandu-se la un nivel constant pentru o perioada mai lunga de timp. 

 

 

 

Multumita faptului ca dispozitivul este prevazut cu pereti dubli de fonta de calitate superioara (clasa 200), cu o grosime de minim 8mm, acesta garanteaza o putere calorica ridicata, proces impecabil de functionare, durabilitate in timp, precum si o greutate generoasa de 127 kg. Principiul de functionare este asemanator cu cel al unei sobe standard, putand fi utilizata si daca nu exista curent. 

 

 

Include un cablu de alimentare a ventilatorului dotat cu protectie termica, racordarea la cosul de fum fiind posibila atat prin parte superioara, cat si prin spatele sobei. Sticla ceramica durabila permite dispozitivului sa functioneze optim la valori termice extreme (800℃), iar deflectorul pe care il incorporeaza asigura un schimb termic eficient! 

 

 

Modelul K8 incorporeaza de asemenea un opritor de lemne cu rol estetic si un maner detasabil de deschidere a usii, ambele dotari avand rol de protectie a dispozitivului, dar si in garantarea unei utilizari in siguranta si fara riscuri. Cenusa si depunerile de funingine sunt semnificativ reduse, reziduurile putand fi colectate cu usurinta cu ajutorul cenusarului regasit sub gratar. Fiind fabricata doar cu materiale de top si durabile, si oferind o gama larga de beneficii si avantaje esentiale pentru un sistem termic, soba k8 beneficiaza de o garantie de producator de 5 ani de zile! 

 

Comanda