Sobe pe lemne

Soba K8 / 9-11KW Tunel

Soba din fonta, cu vizibilitate pe doua laturi si doua usi, pentru o alimentare mai usoara. Se poate racorda in partea din spate sau in partea de sus.

Stoc epuizat
SKU: KOZA/K8/T
9 Kw
350 mm
75 %
124 Kg
Fonta
11 kw
A
5 ani
Incalzire aer
Tunel (pe 2 parti)
Tunel
62.6 cm
38.2 cm
66.6 cm
Sus
Lemn de esenta tare uscat sub forma de bustean crapat
385 °C
130 mm
12 ± 2 Pa
Nu este cazul
400 mm
Tunel - cu usa si sticla pe 2 parti
Fonta
80-100m2 (h = 2.5-2.8m) - in functie de izolatia casei
model de soba din fonta cu design deosebit, de tip tunel, ce poate fi pozitionata intre 2 incaperi sau chiar incastrata in perete, oferind vedere asupra focului din 2 parti!
Negru

 

 

Modelul de soba k8/ 9-11kW Tunel garanteaza o eficienta termica optima, un proces de functionare impecabil si o durabilitate marita in timp, multumita peretilor de fonta dubli de calitate superioara (clasa 200), precum si grosimii pe care o prezinta de minim 8 mm. In acest fel, soba k8 dispune de o greutate generoasa de 127 kg!

Datorita prezentei deflectorului regasit in conul focarului, dispozitivul are parte de un schimb termic mult mai eficient, geamul care asigura imagina deosebita asupra focului incorporand sticla ceramica durabila la temperaturi mari de lucru de pana la 800 ℃!

 

 

De asemenea, cu ajutorul opritorului de lemne care are si un rol decorativ, mentenanta sobei se realizeaza intr-un mod mult mai simplu si rapid, acesta impiedicand si caderea lemnelor sau a cenusei din focar.

Dispozitivul beneficiaza de manere de deschidere detasabile, astfel ca gestionarea focului in timpul arderii poate fi realizata fara riscul unor incidente precum arderea.

 

 

 

Totodata, soba k8 presupune o metoda facila de indepartare a cenusii rezultate in urma arderii cu ajutorul tavii de colectare (cenusarului) aflata sub gratar, aceasta putand fi mentinuta curata si in conditii optime de functionare. La acest proces contribuie de asemenea si sistemul de curatare a sticlei (perdea de aer) pe care il incorporeaza soba si care ajuta la inlaturarea cu usurinta a depunerilor de funingine.

In ce priveste designul sobei, aceasta dispune de o estetica placuta si care poate fi incorporata in mod armonios in locuintele cu decor elegant, montajul si punerea in functiune putand fi realizare facil si in doar cativa pasi simpli.

Achizitionand o soba k89-11kW Tunel, beneficiezi de asemenea de un dispozitiv cu proprietati vitale pentru un sistem termic, calitate superioara a materialelor incorporate si garantie avantajoasa de 5 ani de zile!

 

 

 

Transport gratuit si GARANTIE 5 ANI!

 


 

 

 

Comanda