Soba K9 / 10-13.5kw cu ASDP (reglaj automat admisi

Sobe fonta pentru living, de putere mare, dotate cu reglajul automat al admisiei de aer, inclus in pret. Sunt prevazute cu un termostat reglabil, iar in functie de temperatura in incapere, acesta dozeaza aerul ce intra in camera de ardere. Consumul de lemne se reduce astfel cu 30%.

5660 ,00 lei
SKU: KOZA/K9/150/ASDP
10 Kw
350 mm
75 %
166 Kg
Fonta
13.5 kw
A
5 ani
Reglaj automat admisie
Standard
Standard
66 cm
54.9 cm
77.5 cm
Sus / Spate
Lemn de esenta tare uscat sub forma de bustean crapat
290 °C
150 mm
12 ? 2 Pa
Nu este cazul
400 mm
Cu ASDP (reglaj automat de admisie a aerului de ardere)
Fonta
90-110m2 (h = 2.5-2.8m) - in functie de izolatia casei
soba din fonta pe lemne, dotata cu un termostat care poate fi reglat apoi in functie de temperatura din camera isi va regla automat aerul de admisie care intra in camera de ardere. Reduce consumul de lemne cu pana la 30%.
Negru
Eco Design

 

Sistemul termic K9 dispune de reglaj automat, o durabilitate crescuta pe o perioada lunga de timp si functionalitate la parametri optimi! Durata lunga de viata este determinata de greutatea generoasa a dispozitivului de 160 kg, cu pereti dubli din fonta de calitate superioara (clasa 200) ce prezinta o grosime de minim 80mm!

Procesul de ardere este unul mult mai eficient cu ajutorul sistemului de reglaj automat de admisie, acest lucru rezultand in utilizarea unei cantitati mai scazute de combustibil. Reglajul functioneaza pe sistemul bimetal cu reglaj in trepte, ce eficientizeaza arderea si ajuta la pastrarea unei valori termice constante in spatiul de amplasare. Soba K9 poate fi incorporata cu succes in orice tip de design interior, fie el rustic, elegant sau modern, si prezinta o punere in functiune in doar cativa pasi rapizi!

Ofera optiuni de racordare la cosul de fum atat prin partea superioara, cat si prin spatele sobei, varianta de racordare pe partea din spate permitand amplasarea unei plite deasupra dispozitivului. De asemenea, parcursul fumului pana la evacuare este prelungit prin intermediul unui deflector pozitionat in conul focarului si care amplifica schimbul de caldura. 

 

 

Modelul K9 incorporeaza de asemenea sticla ceramica durabila la valori termice de pana la 800℃, precum si un opritor de lemne cu aspect estetic si care impiedica lemnele sau cenusa din a deteriora dispozitivul. Manerul detasabil are rol de protectie si eliminare a oricarui tip de risc atunci cand soba este manevrata in timpul arderii.

 

 

 

Tava de colectare a cenusei asigura o curatare facila, iar depunerile de funingine sunt si ele reduse considerabil cu ajutorul sistemului de curatare a sticlei (perdea de aer). Astfel, soba K9 cu reglaj automat de admisie dispune de o garantie de producator de 5 ani de zile! 

 

Inclus in pret: *Soba model k9
                     *Reglaj automat al admisiei de aer pe partea din spate a sobei cu termostat. (ASDP)

 

Transport gratuit si GARANTIE 5 ANI!

 

 

Comanda