Soba K9 / 8-13.5kw cu Decor2 si Plite

Soba de 9 kw, cu decor rustic, prevazuta cu plite incluse in pret si doua reglaje de aer la admisie.

5225 ,00 lei
SKU: KOZA/K9/150 + SZPROS/M/K6/K9 + FAJERKI
8 Kw
350 mm
70 %
165 Kg
Fonta
13.5 kw
A
5 ani
Incalzire aer
Standard
Standard
66 cm
54.6 cm
77.5 cm
Spate
Lemn de esenta tare uscat sub forma de bustean crapat
290 °C
150 mm
12 ? 2 Pa
Nu este cazul
400 mm
Cu Decor 2 si Set de Plite
Fonta
90-110m2 (h = 2.5-2.8m) - in functie de izolatia casei
model de soba din fonta, cu un design special construit din forme decorative pe sticla frontala
Negru
Eco Design

Inclus in pret: *Soba model k9

                    *Decor de sticla model 2
                    *Plite

 

Transport gratuit si GARANTIE 5 ANI!

 

 

 

Modelul K9 functioneaza in parametrii tehnici optimi, avand o functionalitate impecabila si durabilitate crescuta in timp!

 

 

 

De asemenea, soba prezinta un mare avantaj si in ceea ce priveste designul, oferind o perspectiva impresionanta asupra flacarilor datorita celor 2 sticle suplimentare, situate in partile laterale. Poate fi incorporata in mod armonios intr-un decor cu stil si care exprima eleganta, tehnica de instalare fiind la indemana oricui.

Cand vine vorba de greutate, modelul K9 este o optiune extrem de rezistenta, cantarind mai mult de 160 kg, lucru datorat peretilor dubli din fonta de calitate superioara (clasa 200), fiecare avand o grosime minima de 8 mm. Prin urmare, durabilitatea in timp creste, iar puterea si functionalitate sunt considerabil amplificate.

 

 

Procesul de racordare la sursa termica poate fi realizat atat in partea superioara, cat si in spatele dispozitivului, in functie de necesitati. Daca se opteaza pentru racordare pe partea din spate a sobei, exista posibilitatea de a beneficia de plita in partea superioara.

Atat partea de sus, cat si cea de jos a sobei K9 dispune de reglaj dublu de aer, astfel incat manevrarea si controlul in timpul utilizarii sa se faca intr-un mod cat mai facil si sigur. 

Prezenta deflectorului pozitionat in conul focarului are rolul de a eficientiza schimbul termic, prin faptul ca traseul fumului spre evacuare este prelungit! De asemenea, soba este dotata cu o sticla ceramica foarte durabila si care face fata cu brio temperaturilor inalte de maxim 800℃.

 

 

Soba incorporeaza de asemenea un opritor de lemne care are rolul de a pastra dispozitivul curat si de protectia pe parcursul arderii, impiedicand caderea lemnelor sau a cenusii. 

Usa sobei prezinta maner de deschidere detasabil care eficientizeaza alimentarea sobei cu lemne in timpul arderii si elimina riscul arsurilor sau a altor incidente. Totodata, cenusarul regasit sub gratar ajuta la colectarea cenusii, astfel incat aceasta sa poata fi eliminata cu usurinta in urma arderii.

Soba presupune depuneri de funingine minime datorita sistemului de curatare a sticlei (perdea de aer), specificatiile vitale pe care le prezinta si calitatea superioara permitand acordarea unei garantii de producator pe perioada a 5 ani de zile!

 

 

Comanda