<

Sobe pe lemne

Soba - K9 - 13KW

Soba cu design rustic, fabricata din fonta, godin, cu pereti dubli. Este ideala pentru a incalzi suprafete mari, avand o putere mare.

3210 lei 2830 ,00 lei
SKU: KOZA/K9/150
13 Kw
350 mm
150 mm
74 %
290 C
160 Kg
Fonta
A
5 ani

Soba de fonta K9 cu pereti dubli este ideala pentru cei care apreciaza confortul oferit de sobele traditionale pe lemn, dar doresc in acelasi timp sa beneficieze si de avantajele ultimelor tehnologii. Datorita designului sau special, ofera o vizibilitate mai buna asupra flacarilor si din lateral, avand 2 sticle aditionale pe margini.
Se potriveste perfect in locuinte elegante, iar instalarea acesteia se face foarte rapid. Focarul este echipat cu sticla ceramica rezistenta la temperaturi ridicate de pana la 800° C.

 


 

Datorita peretilor dubli de fonta de 8 mm grosime, soba are greutate mare de 160 KG, ceea ce ii asigura o durata mare de viata, putere mai mare si eficienta crescuta.

Racordarea la cosul de fum se poate realiza atat in partea de sus cat si in partea din spate a sobei, dupa preferinte. In cazul racordarii pe partea din spate, in partea de sus se poate amplasa plita.

 

 

Este prevazut cu reglaj dublu de aer atat in partea inferioara cat si in partea superioara a sobei pentru un control cat mai precis asupra procesului de ardere.

Traseului fumului spre evacuare va fi extins cu ajutorul deflectorului amplasat in conul focarului pentru un schimb termic mai bun.

Opritorul de lemne decorativ contribuie la mentinerea curateniei si protejeaza impotriva caderii lemnelor si a cenusei.

Pentru a reduce manerul accidentarile si arsurile , manerul usii poate fi detasat in timpul arderii.

Cenusa rezultata in urma arderii lemnului se va aduna in cenusarul (tava) amplasat sub gratar pentru o indepartare usoara a acesteia.

Depuneri de funingine reduse cu ajutorul sistemul de curatare a sticlei (perdea de aer).

Conform caracteristicilor de inalta calitate, soba beneficiaza de o garantie de 5 ani de zile.

 

 

Transport gratuit si garantie 5 ANI!

 

Comanda