Sobe pe lemne

Soba Proton 8kw

Sobe moderne tip semineu cu design deosebit si minimalist, cu parametrii tehnici excelenti, ce dezvolta o putere calorica de 11 kw.

6110 ,00 lei
SKU: KOZA/PROTON
8 Kw
300 mm
82 %
143 Kg
Samota
9 kw
A+
5 ani
Incalzire aer
Standard
Standard
112.5 cm
43.8 cm
53.5 cm
Sus / Spate
Lemn de esenta tare uscat sub forma de bustean crapat
255 °C
150 mm
12 ± 2 Pa
100 mm
400 mm
Cu spatiu de depozitare cu usa
Otel
70-90m2 (h = 2.5-2.8m) - in functie de izolatia casei
soba moderna rectangulara din otel si captusita la interior cu samota. Soba dispune de dubla combustie si aerul de admisie poate fi optional adus din exterior.
Negru

Modelul Proton reprezinta o soba tip semineu care da dovada de o functionalitate optima, o interfata spectaculoasa si o usa cu forma semirotunda ce ofera o perspectiva deosebita asupra flacarilor. 

Deoarece interiorul camerei de ardere prezinta captuseala de Accumote, sticla se mentine curata pentru mai mult timp, nivelul termic ramane constant, iar procesul de ardere este mult mai eficient. Modelul Proton incorporeaza de asemenea racord pentru admisie a aerului din exterior de fi 100 mm si care permite ca aerul sa fie adus de afara, impiedicand astfel folosirea unei cantitati de oxigen prea mari din spatiul de amplasare. 

 

 

Dispozitivul ofera posibilitatea de a opta pentru modul de conectare a kitului de aer din exterior multumita prezentei unei placi de acoperire in partea din spate si orificiului regasit in baza sa. Gestionarea cantitatii de aer se face prin intermediul unui regulator amplasat sub usa sobei, fapt ce ajuta la o utilizare corespunzatoare.

Soba este dotata cu sistem de tripla combustie, arderea primara efectuandu-se in partea din spate a camerei de ardere, cea secundara fiind realizata cu aer proaspat care patrunde in dispozitiv prin orificiile prezente pe peretele din spate, iar cea tertiara este data de sistemul de curatare a sticlei (perdea de aer). In ce priveste racordarea la cosul de fum, aceasta este posibila atat prin partea superioara, cat si prin spatele sistemului termic, iar manerul vertical si cu o durabilitate marita garanteaza etansarea optima a sobei. 

 

 

Modelul Proton incorporeaza o camera suplimentara ce prezinta optiune de blocare si cu ajutorul careia sistemul de admisie externa a aerului poate fi ascuns, spatiul ramas putand fi atribuit pentru depozitarea unei cantitati de combustibil lemnos. Otelul refractar de calitate superioara utilizat in confectionarea interiorului sobei si usii ii asigura durabilitatea marita la valorile termice ridicate. Schimbul de caldura este imbunatatit cu ajutorul deflectorului pozitionat in partea de sus a vatrei si care prelungeste traseul fumului spre exterior, regulatorul inclus in structura sobei oferind garantia unei utilizari corecte.

Soba pe lemne Proton prezinta de asemenea un gratar si cenusar cu posibilitate de detasare si care faciliteaza procesul de igienizate a camerei de ardere, pe cand sticla ceramica durabila determina o functionare impecabila chiar si la temperaturi foarte ridicate (800 ℃). Datorita tuturor acestor avantaje esentiale pentru un sistem de incalzire, soba dispune de o garantie de 5 ani de zile!

 

 

Comanda