Soba Thor 8-10kw

Soba din otel cu forma moderna, rectangulara, cu interior captusit cu samota si usa pe 2 laturi ideala pentru a fi amplasata in coltul unei incaperi.

8840 lei 8398 ,00 lei
SKU: THOR
8 Kw
300 mm
83 %
160 Kg
Samota
10 kw
A+
5 ani
Incalzire aer
Standard
2 laturi sticla
130.8 cm
45.2 cm
45.2 cm
Sus / Spate
Lemn de esenta tare uscat sub forma de bustean crapat
175 °C
150 mm
12 ? 2 Pa
100 mm
100 mm
Cu vedere pe 2 laturi (usa cu sticla pe colt)
Otel
80-100m2 (h = 2.5-2.8m) - in functie de izolatia casei
soba moderna rectangulara din otel si captusita la interior cu samota, cu 2 laturi de sticla pe colt. Soba dispune de dubla combustie, sticla fiind mereu curata.
Negru

Un tip de soba ce afiseaza un aspect geometric care iese in evidenta, design inovativ cu o nota de eleganta si specificatii tehnice avansate. Soba este prevazuta cu sticla decorativa grafitata care amplifica influentele moderne, contribuind si la o perspectiva mai impresionanta atunci cand focul este admirat de pe latura din fata sau cea laterala.

Include un maner rezistent cu sistem special de inchidere si care sporeste etanseitatea, dispozitivul fiind potrivit si pentru casele cu recuperare. De asemenea, este soba este dotata cu racord de admisie a aerului din afara de fi 100mm, ce determina cantitatea de oxigen necesara sa fie preluata din exterior, ci nu din spatiul de amplasare, fapt ce rezulta in reziduuri mai reduse si tiraj optim. 

 

 

Modelul Thor vine cu o placa de acoperire pe latura din spate cu un orificiu in baza sa si care permite modul de conectare a kitului de aer din exterior, gestionarea cantitatii de aer realizandu-se cu ajutorul unui regulator regasit sub usa. Cand vorbim de racordarea la cosul de fum, dispozitivul ofera doua variante si anume prin partea din stanga si pe partea din dreapta. De asemenea, panourile laterale pot fi repozitionate, precum si orificiul de evacuare, conectarea la cosul de fum fiind in continuare una facila. 

Camera suplimentara care se regaseste sub camera de ardere poate fi blocata si are rol de mascare a sistemului de admisie externa, spatiul extra putand fi utilizat in scopul depozitarii combustibilului ce urmeaza sa fie utilizat. 

Totodata, modelul Thor prezinta  sistem de tripla combustie ce faclitieaza arderea completa a lemnului, rezultand intr-o cantitatea mai redusa de cenusa. Prin urmare, arderea primara are loc in partea din fata a camerei de ardere, cea secundara se realizeaza in spate si cu aer proaspat ce patrunde prin intermediul orificiilor, iar cea tertiara consta in sistemul de curatare a sticlei (perdea de aer). 

 

 

 

Multumita captuselii de samota de la interiorul vatrei, sistemul garanteaza o ardere optima, sticla impecabila si un nivel constant de temperatura in incapere. Interiorul sobei si usa sunt confectionate din otel refractar de calitate superioara, cu o cantitate mare de carbon ce-i determina durabilitatea la socurile termice.  Schimbul termic este si el mai eficient datorita deflectorului, gratarul si cenusarul putand fi detasate si contribuind la o curatare mai facila a sistemului termic. Sticla ceramica durabila permite functionarea in siguranta chiar si la valori termice de 800° C, suma acestor specificatii importante permitand acordarea unei garantii de 5 ani!

Comanda