Sobe pe lemne

Soba Thor BLACK 8-10kw

Soba tip semineu pe lemne din otel de calitate si samota la interior. Are un randament ridicat si clasa energetica A +.

8020 ,00 lei
SKU: THOR/BLACK
8 Kw
300 mm
83 %
160 Kg
Samota
10 kw
A+
5 ani
Incalzire aer
Standard
2 laturi sticla
130.8 cm
45.2 cm
45.2 cm
Sus / Spate
Lemn de esenta tare uscat sub forma de bustean crapat
175 °C
150 mm
12 ± 2 Pa
100 mm
400 mm
Cu vedere pe 2 laturi (usa cu sticla pe colt)
Otel
80-100m2 (h = 2.5-2.8m) - in functie de izolatia casei
soba cu forme rectangulare si design exclusivist, cu 2 laturi de sticla pe colt si captusita la interior cu samota neagra pentru un contrast puternic cu flacara.
Negru

Soba Thor vine cu un aspect impresionant, forma geometrica ce iese in evidenta intr-un mod unic, finisaje minimaliste si elegante, completate de o functionalitate la nivel optim!

Afiseaza sticla decorativa grafitata ce exprima bun gust, marind perspectiva frontala si laterala a sobei si oferind o imagine mult mai clara si captivanta asupra flacarilor. Datorita manereului durabil cu sistem special de inchidere a usii, dispizitivul prezinta o etanseitate optima si functioneaza la fel de eficient si in casele cu recuperare.

Modelul Thor include racord pentru admisia aerului din exterior de fi 100mm, ce face posibila preluarea oxigenului din exterior, reducand astfel cantitatea de aer necesara din spatiul de amplasare. Acest lucru permite un tiraj mai eficient si o cantitate mai scazuta de reziduuri. 

 

Soba vine de asemenea cu o placa de acoperire pe latura din spate, in baza careia este prezent un mic orificiu, facand posibil modul de conectare a kitului de aer din exterior. Reglajul aerului se face mult mai facil prin intermediul unui regulator, iar racordarea la cosul de fum prezinta doua optiuni: prin spatele sobei sau prin partea superioara.

Sistemul termic ofera posibilitatea repozitionarii panourilor laterale si a orificiului de evacuare, conectarea la cosul de fum fiind in continuare usor de realizat. Camera suplimentara pozitionata sub camera de ardere poate fi blocata si are rol de mascare a sistemului de admisie externa, spatiul extra putand fi utilizat pentru depozitarea combustibilului lemnos.

De asemenea, sistemul de tripla combustie prezent in structura sobei faciliteaza arderea completa a lemnelor, reducand cantitatea de cenusa ramasa. Asadar, arderea primara are loc in partea din fata a camerei de ardere, cea secundara se realizeaza in spate si cu aer proaspat ce patrunde prin intermediul orificiilor, iar cea tertiara consta in sistemul de curatare a sticlei (perdea de aer). 

 

 

Incorporeaza captuseala de samota la interior, fapt ce rezulta intr-o sticla impecabila, un nivel optim al procesului de ardere si o temperatura constanta in spatiul de amplasare. Interiorul dispozitivului si usa contin otel refractar de calitate superioara cu o cantitate semnificativa de carbon, iar sudurile solide efectuate intr-un ecran protector cu gaze nobile determina o etansare optima. Schimbul termic este si el imbunatatit multumita deflectorului, gratarul si cenusarul putand fi detasate si contribuind la o curatare mai facila a sistemului termic. Soba este prevazuta cu sticla ceramica durabila la valori termice extreme 800° C. Multumita selectiei de avantaje pe care le ofera soba Thor, aceasta permite oferirea unei garantii de 5 ani de zile.

 

Comanda