Sobe pe lemne

Soba Thor View 8-10kw

Sobe moderne compactam cu vedere pe 3 laturi, interior captusit cu samota si sistem de ardere cu dubla combustie. In partea inferioara soba dispune de un spatiu de depozitare cu usa.

8790 ,00 lei
SKU: THOR/VIEW
8 Kw
300 mm
83 %
140 Kg
Samota
10 kw
A+
5 ani
Incalzire aer
Standard
3 laturi sticla
122.4 cm
43.8 cm
52.1 cm
Sus / Spate
Lemn de esenta tare uscat sub forma de bustean crapat
175 °C
150 mm
12 ± 2 Pa
100 mm
400 mm
Cu vedere pe 3 laturi (usa + sticla pe laterale)
Otel
80-100m2 (h = 2.5-2.8m) - in functie de izolatia casei
model de soba moderna cu forma patrata, metalica, cu design modern si 3 laturi de sticla cu vedere exceptionala a focului din orice unghi
Negru

Un model de soba care atrage priviri in orice tip de incapere datorita formei deosebite cu 3 laturi de sticla, captuseala de samota prezenta in incinta dispozitivului, precum si sticla decorativa la exterior. Datorita sistemului de tripla combustie, soba asigura un proces de ardere in totalitate a combustibilului si o cantitate mai redusa de cenusa. Astfel, arderea primara are loc in partea din fata a camerei de ardere, cea secundara se realizeaza in spate si cu aer proaspat ce patrunde prin intermediul orificiilor, iar cea tertiara consta in sistemul de curatare a sticlei (perdea de aer). 

 

 

Multumita sistemului special de inchidere a usii cu maner durabil, dispozitivul ofera o etanseitate optima, incorporand si un sistem de racord cu admisie a aerului din exterior de fi 100mm. In acest mod, oxigenul nu mai provine din spatiul de amplasare al sobei, fapt ce rezulta intr-o reducere a cantitatii de reziduuri si un tiraj mai eficient. 

Soba vine de asemenea cu o placa de acoperire pe latura din spate, in baza careia este prezent un mic orificiu, facand posibil modul de conectare a kitului de aer din exterior. Reglajul aerului se face mult mai facil prin intermediul unui regulator, iar nivelul optim al procesului de ardere, sticla impecabila si caldura uniforma sunt datorare captuselii de samota prezenta in incinta camerei de ardere.

 

 

 

In ce priveste racordarea la cosul de fum, aceasta sa poate realiza prin partea de sus si prin spatele sobei, dispozitivul dovedind o etanseitate optima si o durabilitate crescuta la socurile termice datorita otelului refractar de calitate superioara utilizat in fabricarea incintei si usii sobei.

Deflectorul pozitionat in partea de sus a vatrei genereaza un schimb de caldura mai eficient, gratarul si cenusarul din structura sobei fiind detasabile si facilitand curatarea. Dispozitivul este de asemenea dotat cu sticla decorativa grafitata ce suporta valori termice extreme de pana la 800 ºC, conferind o nota de eleganta si o perspectiva deosebita asupra flacarilor, toate aceste avantaje permitand acordarea unei garantii de 5 ani de zile!

 

 

Comanda