Sobe pe lemne

Soba Titan 11-14kw Modern Semirotund

Stil norvegian pentru un living modern sau rustic, soba semirotunda pe lemne din fier captusit la interior cu samota, rol de incalzire.

8110 ,00 lei
SKU: KOZA/TITAN/G/R
11 Kw
300 mm
80 %
148 Kg
Samota
14 kw
A
5 ani
Incalzire aer
Standard
Standard
113.7 cm
47.5 cm
53 cm
Sus / Spate
Lemn de esenta tare uscat sub forma de bustean crapat
270 °C
150 mm
12 ± 2 Pa
100 mm
400 mm
Cu spatiu de depozitare cu usa
Otel
110-130m2 (h = 2.5-2.8m) - in functie de izolatia casei
model de soba moderna cu sticla semirotunda, forme elegante si rotunjite, pentru locuinte moderne si contemporane
Negru

Un model de soba cu design inovativ, finisaje rotunjite si usa cu sticla semirotunda care asigura o imagine impresionanta asupra flacarilor, acordand o nota de eleganta si bun gust incaperii in care este amplasata. Eficienta procesului de ardere, sticla mai clara si caldura uniforma sunt datorare captuselii de samota regasita in incinta camerei de ardere. 

 

 

 

Modelul Titan Modern include sistem de racord cu admisie a aerului din exterior de fi 100mm pentru utilizatorii care prefera ca aerul sa  fie preluat din afara. Astfel, oxigenul nu mai provine din spatiul de amplasare al sobei, reducand cantitatea de reziduuri si un tiraj mai eficient. 

Soba este dotata de asemenea cu o  placa de acoperire pe latura din spate, in baza careia se regaseste un mic orificiu, permitand modul de conectare a kitului de aer din exterior. Reglajul aerului se face in mod simplu si intuitiv cu ajutorul unui regulator inclus in structura sobei, sistemului de tripla combustie determinand un proces complet de ardere a lemnelor si o cantitate mai mica de cenusa. Asadar, arderea primara se realizeaza in partea din fata a camerei de ardere, cea secundara are loc in spate si cu aer proaspat ce patrunde prin intermediul orificiilor, iar cea tertiara este data de sistemul de curatare a sticlei (perdea de aer).

 

 

Cand vorbim de racordarea la cosul de fum, aceasta este posibila prin partea de sus si prin spatele sobei, sistemul special de inchidere a usii cu maner durabil oferind o etanseitate optima si posibilitatea functionarii si in casele cu recuperare. 

Sistemul termic da dovada de o etanseitate optima si o durabilitate crescuta la socurile termice datorita otelului refractar de calitate superioara folosit in proiectarea incintei si usii sobei. Deflectorul regasit in partea de sus a camerei de ardere asigura un schimb de caldura optim, gratarul si cenusarul din structura sobei fiind detasabile si facilitand curatarea. Soba Titan este prevazuta cu sticla ceramica durabila ce suporta valori termice extreme de pana la 800 ºC si cu o garantie de producator de 5 ani de zile!

 

Comanda