Sobe pe lemne

Soba Titan 11-14kw

Soba tip semineu cu parametri tehnici excelenti, foarte compacta, cu design deosebit si usa semirotunda ce permite o vizibilitate mai buna asupra focului.

6790 ,00 lei
SKU: KOZA/TITAN
11 Kw
300 mm
80 %
139 Kg
Samota
14 kw
A
5 ani
Incalzire aer
Standard
Semirotunda
113.7 cm
47.5 cm
53 cm
Sus / Spate
Lemn de esenta tare uscat sub forma de bustean crapat
270 °C
150 mm
12 ± 2 Pa
100 mm
400 mm
Cu spatiu de depozitare cu usa
Otel
100-130m2 (h = 2.5-2.8m) - in functie de izolatia casei
model de soba metalica ce dezvolta un randament mare; se potriveste in orice decor modern, clasic, elegant sau contemporan.
Negru

Modelul Titan reprezinta sistem de functionare asemeni unui semineu, dovedind o eficienta ridicata, aspect impresionant si o usa semirotunda care determina o perspectiva mai clara asupra flacarilor.

Arderea mai curata, geamul cu aspect impecabil si nivelul constant al valorii termice pentru o perioada mai mare de timp sunt toate rezultate ale prezentei captuselii de samota la interiorul vatrei. In plus, soba Titan incorporeaza un racord pentru admisia aerului din exterior de fi 100mm, oxigenul provenind din afara si reducand cantitatea de oxigen necesara din spatiul de amplasare. Asasar, tirajul este mult mai eficient si reziduurile sunt considerabil reduse.

 

 

Dispozitivul este dotat cu o placa de acoperire pe latura din spate, prevazuta cu un orificiu in baza sa si cu ajutorul careia modul de conectare a kitului de aer poate fi realizat din exterior. Gestionarea cantitatii de aer se poate efectua in mod facil prin intermediul unui regulator, iar sistemul de tripla combustie asigura arderea completa a combustibilului, rezultand intr-o cantitatea mai mica de cenusa. Asadar,  arderea primara are loc in partea din fata a camerei de ardere, cea secundara se realizeaza in spate si cu aer proaspat ce patrunde prin intermediul orificiilor, iar cea tertiara este reprezentata de sistemul de curatare a sticlei (perdea de aer).

In ce priveste metodele de racordare, modelul Titan permite realizarea acesteia atat prin partea superioara, cat si prin spatele dispozitivului. Camera suplimentara care se regaseste sub camera de ardere poate fi blocata si are rol de mascare a sistemului de admisie externa, spatiul extra putand fi folosit pentru depozitarea combustibilului necesar arderii. Soba prezinta etanseitate optima cu ajutorul manerului vertical inovativ cu sistem special de inchidere a usii, dispozitivul dovedind o functionalitate impecabila si in casele cu recuperare. 

 

 

Incinta sistemului termic si usa sunt proiectate din otel refractar de calitate superioara cu o cantitate semnificativa de carbon, iar sudurile solide efectuate intr-un ecran cu gaze nobile determina o etansare optima. Schimbul de caldura este si el amplificat cu ajutorul deflectorului, gratarul si cenusarul fiind detasabile si permitand o curatare mai facila a sistemului termic. Soba este de asemenea echipata cu sticla ceramica durabila la valori termice extreme 800° C, toate aceste caracteristici permitand acordarea unei garantii de 5 ani de zile!

 

Comanda