Sobe pe lemne

Soba Titan Modern 11-14kw

Soba tip semineu pe lemne cu usa semirotunda si design modern. Oferim preturi foarte bune pe site-ul nostru la toata gama de sobe Godin.

7050 ,00 lei
SKU: KOZA/TITAN/G
11 Kw
300 mm
80 %
150 Kg
Samota
14 kw
A
5 ani
Incalzire aer
Standard
Standard
113.7 cm
41.9 cm
53 cm
Sus / Spate
Lemn de esenta tare uscat sub forma de bustean crapat
270 °C
150 mm
12 ± 2 Pa
100 mm
400 mm
Cu aspect modern
Otel
100-130m2 (h = 2.5-2.8m) - in functie de izolatia casei
model de soba moderna metalica, cu randament foarte ridicat, ideal pentru locuinte elegante si contemporane
Negru

Soba Titan Modern dovedeste o eficienta ridicata in functionare, oferind un design inovativ cu finisaje minimaliste si o perspectiva impresionanta asupra flacarilor datorata usii semirotunde.

Cand vine vorba de racordarea la cosul de fum, modelul Titan Modern dispune de doua optiuni: prin partea superioara si prin spatele dispozitivului. Camera suplimentara aflata sub camera de ardere poate fi blocata si ajuta la mascarea  sistemului de admisie externa, spatiul extra putand fi utilizat pentru depozitarea combustibilului lemnos. Soba prezinta etanseitate optima cu ajutorul manerului vertical modern cu sistem special de inchidere a usii, dispozitivul garantand o eficienta crescuta in utilizare chiar si in casele cu recuperare. 

 

 

Procesul impecabil de ardere, geamul mai curat si nivelul constant al temperaturii pentru o perioada mai mare de timp sunt datorate prezentei captuselii de samota la interiorul vatrei. In plus, soba Titan Modern este prevazuta cu  racord pentru admisia aerului din exterior de fi 100mm, oxigenul provenind din afara si reducand cantitatea de oxigen necesara din spatiul de amplasare. Asasar, tirajul este mult mai eficient si reziduurile sunt semnificativ mai mici. 

Soba incorporeaza de asemenea o placa de acoperire pe partea din spate, prevazuta cu un orificiu in baza sa si multumita careia modul de conectare al kitului de aer poate fi realizat din afara. Reglarea cantitatii de aer se poate efectua in mod facil prin intermediul unui regulator, iar sistemul de tripla combustie asigura arderea completa a combustibilului, rezultand intr-o cantitatea mai mica de cenusa. Prin urmare, arderea primara are loc in partea din fata a camerei de ardere, cea secundara se realizeaza in spate si cu aer proaspat ce patrunde prin intermediul orificiilor, iar cea tertiara este data de sistemul de curatare a sticlei (perdea de aer). 

 

Interiorul focarului si usa sunt confectionate din otel refractar de calitate superioara cu o concentratie mare de carbon, iar sudurile solide efectuate intr-un ecran cu gaze nobile determina o etansare optima. Schimbul termic este si el amplificat cu ajutorul deflectorului, gratarul si cenusarul fiind detasabile si facilitand procesul de curatare. Soba este de asemenea echipata cu sticla ceramica durabila la valori termice extreme 800° C, oferind o garantie generoasa de 5 ani de zile! 

 

 

Comanda