Sobe pe lemne

Soba - WEKTOR Crem

Soba cu un design deosebit, cu siguranta piesa de rezistenta in orice incapere. Este acoperita cu teracota de culoare crem la exterior si captusita cu samota, pentru o ardere cat mai completa si un randament crescut. Fabricata din otel+teracota+samota, este cu siguranta combinatia perfecta intre confort termic, design si ambianta.

7990 ,00 lei
SKU: WK/440/KAFEL/K
6,5 Kw
350 mm
80 %
130 Kg
Samota
9,3 kw
A
5 ani
Incalzire aer
Standard
Standard
74.8 cm
37.7 cm
75 cm
Sus
Lemn de esenta tare uscat sub forma de bustean crapat
327 °C
130 mm
12 ± 2 Pa
Nu este cazul
400 mm
Cu cahle de teracota in exterior
Otel + Cahle/Teracota
60-80m2 (h = 2.5-2.8m) - in functie de izolatia casei
model de sobita de dimensiuni compacte, imbracata in cahle ceramice decorative crem, pentru amplasarea in locuinte clasice, moderne sau elegante.
Negru, Crem

 

Modelul prezinta sistem de functionare  asemeni unui semineu, cu teracota si un design impresionant ce combina in mod armonios elementele rustice cu o functionalitate la nivel optim!

Include captuseala de samota la interior ce-i determina eficienta in procesul de ardere si ajuta la pastrarea sobei curate in mod facil. Laturile exterioare ale vatrei sunt confectionate din otel refractar de calitate superioara, cu un procent semnificativ de carbon, pentru o durabilitate garantata la valori termice extreme. De asemenea, deflectorul regasit in partea de sus a camerei de ardere ajuta la un schimb de caldura mai eficient prin prelungirea traseului de fum spre exterior.

 

 

Soba dispune de un proces rapid de instalare, iar sticla ceramica rezistenta este un alt factor care contribuie la durabilitatea pe o perioada lunga de timp. Include control manual in partea de jos ce faciliteaza gestionarea procesului de ardere si amplifica functionalitatea ridicata a focarului.

 

 

 

In plus, soba incorporeaza si un sistem de curatare a sticlei cu perdea de aer care determina o cantitate mai mica de reziduuri, precum si o garantie generoasa de producator pe o perioada de 5 ani de zile!

 

 

Transport gratuit si GARANTIE 5 ANI!

 

Comanda