Sobe pe lemne

Soba - WEKTOR Neagra

Soba tip semineu godin cu teracota si aspect deosebit ce imbina perfect stilul traditional cu designul contemporan.

7990 ,00 lei
SKU: WK/440/KAFEL/CZ
6,5 Kw
350 mm
80 %
130 Kg
Samota
9,3 kw
A
5 ani
Incalzire aer
Standard
Standard
74.8 cm
37.7 cm
75 cm
Sus
Lemn de esenta tare uscat sub forma de bustean crapat
327 °C
130 mm
12 ± 2 Pa
Nu este cazul
400 mm
Cu cahle de teracota in exterior
Otel + Cahle/Teracota
60-80m2 (h = 2.5-2.8m) - in functie de izolatia casei
model de sobita de dimensiuni compacte, imbracata in cahle ceramice decorative negre, pentru amplasarea in locuinte clasice, moderne sau elegante.
Negru

Soba WEKTOR Neagra

Asemeni variantei Wektor crem, modelul negru cu teracota ofera si el o interfata deosebita si care reprezinta mixul ideal intre influentele  rustice si functionalitatea optima!

Incorporeaza captuseala de samota la interior ce rezulta intr-o eficienta ridicata in procesul de ardere si ajuta la pastrarea sobei curate in mod facil. Partea exterioara a camerei de ardere este fabricata din otel refractar de calitate superioara, cu un procent semnificativ de carbon, pentru o durabilitate garantata la valori termice extreme. De asemenea, deflectorul regasit in partea de sus a camerei de ardere ajuta la un schimb de caldura mai eficient prin prelungirea traseului de fum spre exterior. 

 

 

Soba prezinta instalare in doar cativa pasi rapizi, iar sticla ceramica durabila determina  rezistenta dispozitivului pe o perioada lunga de timp. Include control manual in partea de jos ce faciliteaza gestionarea procesului de ardere si amplifica functionalitatea ridicata a focarului.

 

 

 

Modelul Wektor este dotat cu un gratar de fonta si cenusar spatios (sertar) regasit in camera de ardere si care faciliteaza colectarea cantitatii de cenusa. Sistemul de curatare a sticlei (perdea de ardere) determina depuneri de funingine considerabil mai reduse, iar materialele de inalta calitate folosite in proiectarea sobei permit acordarea garantiei de 5 ani de zile!

 

 

Comanda