Grile aerisire seminee

Grile de aerisire de calitate pentru semineul tau, care nu se deterioreaza dupa expunerea la temperaturi ridicate.
Sunt metalice, vopsite electrostatic si disponibile intr-o gama variata de culori, modele si dimensiuni.
Astfel semineul tau poate fi personalizat, grilele speciale adaugandu-i un plus de eleganta!

Alb

Alb

Negru / Grafit

Negru / Grafit

Crem

Crem

Maro / Cupru

Maro / Cupru

Auriu

Auriu

Argintiu / Inox

Argintiu / Inox

Rustice/Speciale

Rustice/Speciale

Grile Rotunde

Grile Rotunde

Ventlab Premium

Ventlab Premium

 

Mai multe informații despre
grilele de aerisire

 

Doar unul din multele avantaje ale acestor grile aerisitoare de înaltă calitate pentru șeminee este faptul că ele sunt metalice și vopsite electrostatic.

Ce beneficii îți oferă produsul ție, ca si client?

Faptul că grilele aerisitoare pot fi expuse la temperaturi înalte un timp îndelungat, fără a se deteriora!

Care este utilitatea grilelor de aerisire?

Au multiple întrebuințări- se folosesc pentru aerisirea și evacuarea aerului cald din hota șemineului și, mai mult, grilele de aerisire pot fi utilizate și la sisteme de ventilație și climatizare.

Pentru că pentru noi este important ca tu să achiziționezi un produs care întregește designul șemineului, îți oferim posibilitatea de a alege modelul de grilaj în funcție de aspectul șemineului, de încăperea în care este amplasat și preferințele tale estetice.

Dorești o dovadă convingătoare cu privire la paleta largă de forme, modele și stiluri de design pe care grilele de aerisire le au?

Ai oportunitatea de a te decide între alegerea unei nuanțe precum alb, negru, crem, grafit, cupru, auriu mat; mai mult, avem și grile speciale pentru clienții cu gusturi aparte, cum ar fi grilele aurite (suflate în aur), nichelate, de inox. Putem personaliza grilele de aerisire cu diferite forme, ca de exemplu steme, scene de vanatoare sau cu modele antice. 

Un domeniu important în care îți oferim asistența noastră este reprezentat de dimensiunea grilajului, care trebuie aleasă în funcție de puterea focarului.

De ce acest lucru?

Pentru că grilajele de ventilație necesită o suprafață minimă de evacuare a aerului cald, iar profesioniștii noștri îți stau la dispoziție cu informațiile necesare, pentru ca tu să iei cea mai bună decizie pentru casa ta!

 

Concret, cum se aleg aceste
grile de aerisire?

 

De exemplu, pentru un focar de 10-12kw, la evacuare e nevoie de o suprafață de minimum 700cm2 (suprafața totală a tuturor grilelor de pe hotă). De asemenea, recomandăm ca admisia de aer să fie de aproximativ 70% din cea a evacuării.

10-12kw 700 cm2
12-14kw 750 cm2
16-18kw 800 cm2
18-22kw 850 cm2
22-24kw 900 cm2
24-30kw 1000cm2

Deoarece susținem calitatea și promptitudinea și dorim ca tu să beneficiezi de produsele achiziționate în timp record, majoritatea grilelor de aerisire din oferta noastră sunt în stoc. În plus, ți le vom livra prin curier rapid oriunde în țară în maximum 2 zile lucrătoare de la efectuarea comenzii!