Frode Ash Grey semineu electric gri

Focarul Focus in varianta de culoare gri, cu afisaj 3D ce ofera o reprezentare vizuala reusita a focului adevarat. Ofera caldura fara a necesita lemne, fiind usor de controlat si de reglat din telecomanda.

2100 lei 1649 ,00 lei
SKU: FM461-GR1 + 23PF1A
Imbracaminte (MDF)
Negru/ Gri
LED 3D
TAGU
88.5 cm
98.9 cm
28 Kg
Metal, MDF
25 cm
Incalzire, timer, afisaj digital, telecomanda
1500 W
220
37 mp
2
Usor de asamblat. Tehnologie 3D PowerFlame. 5 trepte de luminozitate.
2 ani
Semineul electric Frode Ash Grey are un deisgn elegant si modern, este usor de montat si se poate amplasa in orice incapere, oferind un aspect special intregii locuinte! Acesta este compus dintr-o masca exterioara din MDF, de culoare gri cenusiu, si un ecran electric cu tehnologie LED cu flacara decorativa si busteni iluminati, cu un consum de energie foarte redus, mai mic decat al unui bec obisnuit atunci cand este folosit fara functia de incalzire. Semineul are in dotare si o aeroterma care poate incalzi incaperi cu o suprafata de pana la 37 mp, iar datorita termostatului inteligent si a temporizatorului integrat, mentine confortul termic si evita risipa de energie.

 

Frode Ash Grey semineu electric gri
 

Termostat economic

Semineul electric beneficiaza de un termostat inteligent si economic, ce va ajuta sa economisiti bani alocati de obicei, facturilor.
Este intuitiv de folosit si puteti seta temperatura dorita la orice ora din zi si din noapte. Alegeti programul preferat de incalzire pentru fiecare zi a saptamanii si casa voastra va fi mereu calda si primitoare.
Cu ajutorul termostatului inteligent, evitati risipa de energie.
Termostatul este dotat cu senzor de "geam deschis", astfel, el detecteaza deschiderea accidentata a geamului si temperatura scade brusc. Ecranul LED este unul discret, si permite afisarea toturor setarilor, timp de 1 minut.

 

Aeroterma puternica

 

Semineul este dotat cu o aeroterma pe cat de puternica, pe atat de silentioasa. Are o putere de 1500W, si poate incalzi pana la 37 mp.
Un mare avantaj este faptul ca semineul poate functiona in orice anotimp, vara chiar fara functia de incalzire.

 

Flacara foarte luminoasa

 

Luminozitatea flacari este ajustabila, astfel incat este vizibila chiar si pe timp de zi, iar acest efect are un consum foarte mic - doar 10W, mai putin decat un bec.

 

Telecomanda multifunctionala

Ce poate fi mai usor de cat sa controlezi temperatura camerei si focarul semineului, de oriunde ai fi.

 

Comanda