Seminee Decorative

Atractive si sigure - asa am descrie semineele decorative false. Cand nu este necesara incalzirea unei incaperi de mari dimensiuni, dar se doreste experienta unui semineu, un semineu decorativ este alegerea cea mai potrivita. Avand in vedere nevoile speciale ale arhitectilor si designerilor de interior, oferim game unice de seminee decorative false, de inalta calitate. Exista 3 tipuri de seminee decorative:
Bio Seminee

Bio Seminee

Vezi Produse
Seminee Electrice

Seminee Electrice

Vezi Produse
Seminee de exterior

Seminee de exterior

Vezi Produse
Rame decorative seminee electrice

Rame decorative seminee electrice

Vezi Produse

Bio semineele

Un semineu bio (cunoscut si sub denumirea de semineu cu bioetanol, semineu cu etanol, semineu fals) este un tip de semineu care arde un combustibil prietenos cu natura, bio - etanol sau alcool denaturat. Acest semineu de decor nu necesita un cos de fum dar ofera o flacara reala. Instalarea este posibila in orice loc din camera.
Ele pot functiona si fara incalzire, doar in scop decorativ.

 

  USOR DE INSTALAT

Biosemineele pot fi instalate aproape oriunde (incastrate, sau ca parte a unui mobilier) - atat timp cat suprafata inconjuratoare este fabricata din material neinflamabil.
Bioetanolul ca si combustibil, permite o instalare usoara fara a fi nevoie de un cos de fum.

   USOR DE ALIMENTAT
Bio semineele sunt ideale pentru aplicatii in spatii publice, cum ar fi restaurante, hoteluri, spa-uri si cladiri de birouri, unde  personalul variaza de obicei, iar continuitatea in usurinta de functionare este esentiala.

Bio semineul se alimenteaza direct din sticla de bioetanol, iar o singura umplere poate asigura ardere indelungata.
Pentru mai multa comoditate, la semineele automate se poate conecta un sistem extern de reumplere a combustibilului cu rezervor de capacitate mai mare.

  USOR DE FOLOSIT

Afisajul digital si telecomanda ofera confort in utilizare, permitand modificarea setarilor direct din confortul canapelei. Cuprind un ecran LCD cu reglaj de temperatura.
Aprinderea flacarii se realizeaza folosind o bricheta lunga, speciala. Indiferent ca alegeti instalarea de seminee pe colt, pe perete sau incastrate in mobilier, toate sunt la fel de usor de folosit.

Semineele electrice

Un semineu electric ofera atmosfera si confortul unui adevarat semineu in casa ta - dar fara dezavantaje.


Cum functioneaza un semineu electric?

Semineele electrice de apartament sunt echipate cu un panou de sticla, unde imaginea flacarii este realizata printr-o proiectie de lumina. (semineu cu leduri)
Dupa ce ati conectat semineul la sursa, este gata de utilizare. Semineele electrice sunt multifunctionale. De exemplu, puteti regla caldura si flacarile, deoarece majoritatea semineelor vin cu o telecomanda.

Cata energie consuma un semineu electric?

Consumul de energie al unui semineu electric depinde in totalitate de caracteristicile pe care le utilizati. Daca utilizati semineul doar pentru decorare, atunci consumul de energie este de aproximativ 10-15 W pe ora.
 

De cati wati am nevoie pentru a-mi incalzi camera?

 400 W - 3-6 m2
 600 Watt 7-9 m2
 800 Watt 9-11 m2
1000 Watt 12-14 m2
1200 W 14-14 m2
1400 Watt 17-21 m2
2000 Watt 22-29 m2
2500 W - 30-35 m2


Daca va aflati in cautarea unor seminee ieftine, cele 2 tipuri mentionate mai sus (bio seminee si seminee electrice), sunt alegerea pe care trebuie sa o faceti.

 

Semineele de exterior

Semineele de exterior sunt varainte elegante decorative de incalzire din spatele casei, care asigura caldura si lumina oriunde dorim, pentru a crea o atmosfera unica. Arzătorul special conceput, care dă foc natural, este control printr-un sistem care vă permite să reglați înălțimea flăcării.

Mai mult, incălzitoarele cu gaz “apar” tot mai des pe terase, balcoane sau grădini. Ele devin nu numai o facilitare practică și un mod de încălzire, în special în serile mai răcoroase, ci și un dispozitiv plin de gust la aranjamentul exterior. Această soluție este utilizată pe scară largă în proiectele de acasă, dar funcționează bine si în industria HoReCa. Formele de design și o linie estetică atractiva o fac nu numai o opțiune de încălzire, ci și una decorativă!

 

 

De asemenea, in oferta noastra avem si rame decorative din MDF pentru inramarea cu stil a semineelor electrice decorative false: