Bio Seminee

Biosemineele reprezinta varianta ideala de a avea foc adevarat, fara fum si miros, in orice spatiu dorit! Designul modern, montarea usoara si ambianta deosebita pe care o ofera sunt doar cateva dintre avantajele acestuia. Functioneaza pe baza de bioetanol si poti alege o varianta mobila, sau un biosemineu de dimensiuni generoase, incastrat in perete.

Negre

Negre

Albe

Albe

Aurii

Aurii

Inox

Inox

Argintii

Argintii

Cupru

Cupru

Sticla Bioseminee

Sticla Bioseminee

Accesorii Bio Seminee

Accesorii Bio Seminee

Bio Combustibil

Bio Combustibil

De perete

De perete

BIO-REZERVOARE

BIO-REZERVOARE

 

Bio Seminee sau Seminee Electrice
Ce sa aleg?

 

Pentru ca dorim ca misiunea ta in calitate de cumparator sa fie mai usoara, am conceput pentru tine o lista in care explicam avantajele biosemineelor si de ce credem ca ele sunt solutia optima pentru locuinta ta. Un alt motiv pentru care ti le prezentam este faptul ca biosemineele sunt produse care utilizeaza tehnologii inovative si pledam pentru ele in favoarea altor seminee electrice. Bineinteles ca atat semineele pe bioetanol, cat si semineele electrice sunt ideale pentru a fi montate in spatiul pe care il intentionezi, fie ca este vorba de apartament, casa, pe terasa, in filigorie, etc.

Recomandam bioseminee, deoarece spre deosebire de semineele electrice, acestea beneficiază de o serie de avantaje. Motivul pentru care promovam aceste bio seminee este reprezentat de grija pentru tine si familia ta si grija pentru mediu.

Datorita inovatiilor tehnologice si a cercetarilor indelungate, putem sa iti oferim aceste produse revolutionare, menite sa iti asigure confortul pe care ti-l doresti si sa protejeze mediul!

Dar mai exact, care sunt beneficiile de care te vei putea bucura cand vei alege biosemineele noastre? Punctam aici exact motivele care te vor convinge de aceasta necesitate, pentru ca stim ca ai nevoie de solutii rapide si eficiente:

  • FLACARA - Suntem siguri ca iti doresti un semineu care sa functioneze la parametri optimi, fara sa degaje un fum nedorit in incaperea in care te afli sau sa produca, in timp, depuneri pe peretii casei. Iti oferim oportunitatea de a achizitiona bioseminee care produc o flacara adevarata fara fum sau miros, deci fara inconveniente de orice natura. Cum se realizeaza aceasta? În cazul semineelor electrice, se produce doar o imitatie de foc cu aspect de flacara, dar biosemineele noastre utilizeaza bioetanol, combustibil care faciliteaza obtinerea rezultatului dorit.

  • CALDURA produsa de bioseminee se degaja in incapere, datorita flacarii care are un randament sporit, spre deosebire de flacara produsa de semineele electrice.

  • PRETUL este de asemenea un avantaj, deoarece semineele electrice de calitate superioara sunt mai costisitoare decat cele pe bioetanol, asa ca biosemineele, pe langa avantajele de ordin tehnic, te ajuta sa economisesti!

 

Biosemineele in favoarea
semineelor electrice!

 

Bineinteles, datorita adaptabilitatii semineelor electrice si a biosemineelor, ai posibilitatea sa le amplasezi in locul dorit, inaccesibil celor traditionale. Pentru ca tu sa te bucuri de alegerea facuta, dorim sa stii ca intretinerea si curatarea sunt usoare,la fel si montarea semineelor. Mai mult, niciunul din seminee nu necesita cos de fum, nici nu emana fum sau mirosuri nedorite, asigurand o functionare eficienta, fara a necesita cosul pe care semineele traditionale il folosesc.

Firma noastra se gandeste la nevoile clientului, de aceea gama de produse intruneste o varietate de culori si modele, care corespund oricaror gusturi pe care tu le-ai putea avea!

De asemenea, nu doar ca iti oferim bioseminee si seminee electrice in functie de preferinte, dar avem si accesorii de seminee! Doresti un plus de design si originalitate? Avem pregatite pentru tine lemne ceramice decorative. Vrei relaxare? Suntem pregatiti sa iti oferim rezervoare pentru aromaterapie, ca tu sa beneficiezi de toate avantajele detinerii unui biosemineu!

Cateva precizari de natura tehnica - firma noastra se adapteaza cerintelor pe care tu le ai, asa ca avem posibilitatea de a integra rezervoarele de bioseminee într-un semineu deja existent; de asemenea, putem realiza o constructie având la baza acest rezervor, care sa contina si o usita de reglare a intensitatii flacarii.

In plus, noi comercializam si bioetanol, combustibilul necesar biosemineelor, pentru ca gama de servicii pe care o oferim sa fie completa! Preturile variaza în functie de cantitatea de combustibil achizitionata, suntem deschisi negocierii.

Pentru un plus de autenticitate, iti punem la dispozitie un produs inovativ pe piata europeana, bio-gelul. Ce face acesta? Datorita proprietatilor pe care le are, produce, în timpul arderii, un sunet asemanator lemnelor care trosnesc în vatra, pentru ca tu sa beneficiezi de naturalete la standarde ecologice!

Suntem la dispozitia ta cu orice te putem ajuta!
Iti oferim bioseminee la preturi reduse, combustibili si accesorii!