Seminee Electrice

Frode Pure White semineu electric 3D

Modele de seminee cu focar electric de 23 inch, usor de intretinut, care poate fi montat pe perete sau pe colt. Calitate si preturi avantajoase.

2000 lei 1649 ,00 lei
SKU: FM461-WH1 + 23PF1A
Imbracaminte (MDF)
Alb
LED 3D
TAGU
88.5 cm
98.9 cm
28 Kg
Metal, MDF
25 cm
Incalzire, timer, afisaj digital, telecomanda
1500 W
220
37 mp
2
Usor de asamblat. Tehnologie 3D PowerFlame. 5 trepte de luminozitate.
2 ani
Semineul electric Frode Pure White are un deisgn elegant si modern, este usor de montat si se poate amplasa in orice incapere, oferind un aspect special intregii locuinte! Acesta este compus dintr-o masca exterioara din MDF, de culoare alba, si un ecran electric cu tehnologie LED cu flacara decorativa si busteni iluminati, cu un consum de energie foarte redus, mai mic decat al unui bec obisnuit atunci cand este folosit fara functia de incalzire. Semineul are in dotare si o aeroterma care poate incalzi incaperi cu o suprafata de pana la 37 mp, iar datorita termostatului inteligent si a temporizatorului integrat, mentine confortul termic si evita risipa de energie.

 

Semineu electric 3D ​Frode Pure White - un semineu care va asigura confortul dorit si o ambianta placuta in toate anotimpurile.

Un termostat inteligent, o aeroterma puternica, efect de flacara adevarata cu un consum minim si un design modern. Ce ti-ai mai putea dori mai mult de la un semineu?
Modelul de fata are toate sansele sa devina punctul focal al locuintei tale; prevazut cu un termostat ce economiseste consumul de energie, acesta iti va oferi caldura dorita la orice ora din zi si din noapte. Cu ajutorul termostatului digital, iti poti seta temperatura dorita pentru fiecare zi a saptamanii. Astfel, printr-un control precis al temperaturii, economisiti energie si beneficiati de maxim confort termic.
In plus, focarul este dotat cu functii inteligente, cum ar fi senzorul de "geam deschis", ce detecteaza atunci cand se deschide geamul si temperatura scade brusc.

 

Aeroterma puternica de 1500W asigura incalzirea unei incaperi de pana la 37 de metri patrati, avand o functionare foarte silentioasa. Functia de "temporizator" permite oprirea automata a semineului atunci cand este programata: fie peste 1 ora, 2, 3, pana la 9 ore.
In plus, efectul de flacara poate functiona chiar si fara functie de incalzire, acest aspect fiind apreciat mai ales in lunile de vara, cand nu este necesara caldura semineului, ci doar aspectul sau decorativ. 
Si daca nu sunteti inca 100% convinsi, aflati ca efectul de flacara are si un consum foarte mic - de doar 10w - practic, mai putin decat un bec.
Pentru un plus de confort, focarul vine dotat cu o telecomanda multifunctionala pentru controlul functiilor.

 

 

Semineu care se poate monta la perete sau pe colt cu focar electric de 23 inch.

Dimensiuni la perete: 109 cm x 94 cm x 33.5 cm

Dimensiuni pe colt: 109 cm x 94 cm x 65 cm

Culoare antique white

Parte superioara cu model bordurat si accente in relief

Detalii conturate si rama decorativa

Focar incadrat cu textura de ardezie

Tamplarie de calitate premium, intarituri din lemn masiv cu conectori din metal

Montaj rapid in 20 de minute, cu doar o surubelnita in cruce.

 

Comanda