Seminee Electrice

Hagen Deep Black semineu electric negru

Modelul de focar electric Haven este disponibil in 3 culori la un pret imbatabil, fiind ideal in orice amenajare interioara datorita aspectului minimal si contemporan. Usor de integrat si de asortat, acesta ofera caldura si ambianta placuta in locuinta.

1750 lei 1399 ,00 lei
SKU: FM469-BL1 + 23PF1A
Imbracaminte (MDF)
Negru/ Gri
LED 3D
TAGU
68.8 cm
74.9 cm
21 Kg
Metal, MDF
24.5 cm
Incalzire, timer, afisaj digital, telecomanda
1500 W
220
37 mp
Usor de asamblat. Tehnologie 3D PowerFlame. 5 trepe de luminozitate.
2 ani
Semineul electric Hagen Deep Black este un semineu cu un deisgn simplu si elegant, de dimensiuni reduse, este simplu de montat si poate fi amplasat cu usurinta chiar si in incaperi cu spatiu restrans. Acesta este compus dintr-o masca exterioara din MDF, de culoare neagra, si un ecran electric cu tehnologie LED cu flacara decorativa si busteni iluminati, cu un consum de energie foarte redus, mai mic decat al unui bec obisnuit atunci cand este folosit fara functia de incalzire. Semineul are in dotare si o aeroterma care poate incalzi incaperi cu o suprafata de pana la 37 mp, iar datorita termostatului inteligent si a temporizatorului integrat, mentine confortul termic si evita risipa de energie.

​Semineu electric negru Hagen Deep Black 

 

 

TERMOSTAT PERFORMANT SI ECONOMIC

Semineul electric Hagen Deep Black de culoare neagra, are un termostat economic si performant, ceea ce il face o alegere foarte buna pentru locuinte. Aveti posibilitatea de a regla temperatura dorita in mod automat, pentru fiecare zi a saptamanii, economisind astfel multa energie si implicit, bani. Pentru o si mai buna performanta si siguranta, aflati ca focarul este dotat cu senzor de "geam deschis" astfel atunci cand acesta detecteaza deschiderea geamului, se opreste automat.
Dotat cu ecran LED pentru afisarea setarilor.


 

AEROTERMA PUTERNICA

 


Desi are o putere de 1500W, aeroterma din dotare este silentioasa, ceea ce o face ideala pentru locuintele de bloc si apartamente. Poate incalzi pana la 37 mp. Datorita functiei de "Temporizator", puteti seta oprirea automata a acesteia, de la 1 pana la 9 ore, nefiind necesar sa va treziti din somn pentru a o opri atunci cand a atins temperatura dorita. Efectul de flacara poate functiona atat cu, dar si fara functia de incalzire, ceea ce face semineul, ideal si pentru zilele de vara sau cand nu se doreste sa incalzeasca incaperea.

 

FLACARA ULTRA-LUMINOASA

 

 

Flacara ultra-luminoasa si efectul acesteia sunt vizibile atat ziua, cat si noaptea, cu o luminozitate ajustabila si tehnologie LED ce consuma mai putin decat un bec - doar 10 W. Jarul si mulajul de busteni sunt proiectati pentru a maximiza efectul de flacara, care este acum mai luminos ca oricand.

 

TELECOMANDA INCLUSA


Telecomanda multifunctionala, cu ajutorul careia puteti avea control asupra tuturor functiilor.

 

Comanda