Seminee Electrice

Hagen Pure White semineu electric alb

Model deosebit de focar electric cu aspect minimal, avand rol decorativ si fiind perfect pentru un plus de ambianta in orice locuinta. Dispune de timer, telecomanda, termostat si poate fi folosit si fara functia de incalzire.

1750 lei 1399 ,00 lei
SKU: FM469-WH1 + 23PF1A
Imbracaminte (MDF)
Alb
LED 3D
TAGU
68.8 cm
74.9 cm
21 Kg
MDF
24.5 cm
Incalzire, timer, afisaj digita, telecomanda
1500 W
220
37 mp
Usor de asamblat. Tehnologie 3D PowerFlame. 5 trepe de luminozitate.
2 ani
Semineul electric Hagen Pure White este un semineu cu un deisgn simplu si elegant, de dimensiuni reduse, este simplu de montat si poate fi amplasat cu usurinta chiar si in incaperi cu spatiu restrans. Acesta este compus dintr-o masca exterioara din MDF, de culoare alba, si un ecran electric cu tehnologie LED cu flacara decorativa si busteni iluminati, cu un consum de energie foarte redus, mai mic decat al unui bec obisnuit atunci cand este folosit fara functia de incalzire. Semineul are in dotare si o aeroterma care poate incalzi incaperi cu o suprafata de pana la 37 mp, iar datorita termostatului inteligent si a temporizatorului integrat, mentine confortul termic si evita risipa de energie.


Caracteristici semineu electric alb Hagen Pure White 

 

TERMOSTAT ECONOMIC

Focarul semineului este prevazut cu un termostat prietenos atat cu bugetul, cat si cu mediul inconjurator, fiind disponibil la un pret accesibil. Programul de incalzire automata, va permite setarea temperaturii preferate in orice moment al zilei sau saptamanii, avand un control precis datorita termostatului digital. Astfel, se economiseste multa energie. 
Senzorul de "geam deschis" detecteaza atunci cand geamul semineului se deschide si temperatura scade dintr-odata. Ecranul LED permite afisarea tuturor setarilor, timp de 60 de seconde.

AEROTERMA SILENTIOASA SI PUTERNICA

Aeroterma din dotare este una puternica, avand 1500W, fiind cea mai silentioasa aeroterma fabricata de noi, ce poate incalzi pana la 37 mp. Datorita functiei de temporizator, aveti posibilitatea de a seta oprirea automata, de la 1 pana la 9 ore, pentru a putea dormi linistiti.Este ideala pentru orice anotimp, intrucat efectul de flacara poate functiona fara functia de incalzire.

 

 

EFECTUL DE FLACARA LUMINOASA

Efectul de flacara este perfect vizibil, atat ziua, cat si noaptea, avand o luminozitate ajustabila. Acest efect de flacara are un consum foarte mic, aproape cat un bec - 10 W.
Jarul si mulajul de busteni maximizeaza efectul de flacara.

 

 

TELECOMANDA MULTIFUNCTIONALA

Focarul este prevazut cu o telecomanda multifunctionala pentru controtul tuturor functiilor de la distanta.

Comanda