Helmi Natural Oak semineu electric clasic

Modelul de semineu electric Heltau in varianta de culoare Stejar, varianta ideala de a inlocui semineul traditional pe lemne, cu cos de fum. Acesta este mai usor de utilizat, cu reglaj din telecomanda si functia de timer, termostat, afisaj 3D.

2700 lei 2149 ,00 lei
SKU: FM463-OA1 + 23PF1A
Imbracaminte (MDF)
Crem/ Stejar
LED 3D
TAGU
95.8 cm
107.1 cm
33 Kg
Metal, MDF
24.5 cm
Incalzire, timer, afisaj digital, telecomanda
1500 W
220
37 mp
Usor de asamblat. Tehnologie 3D PowerFlame. 5 trepte de luminozitate.
2 ani
Semineul electric Helmi Natural Oak are un design elegant, este usor de montat si se poate amplasa in orice incapere oferind un aspect special intregii locuinte. Acesta este compus dintr-o rama de culoarea naturala a stejarului din MDF cu ornamente subtile si top din lemn masiv sculptat, si un ecran electric cu tehnologie LED cu flacara decorativa si busteni iluminati, cu un consum de energie foarte redus, mai mic decat al unui bec obisnuit atunci cand este folosit fara functia de incalzire. Semineul are in dotare si o aeroterma care poate incalzi incaperi cu o suprafata de pana la 37 mp, iar datorita termostatului inteligent si a temporizatorului integrat, mentine confortul termic si evita risipa de energie.

 


Tehnologie LED si termostat inteligent, economic si prietenos cu bugetul. 
Focarul electric are un consum foarte mic, de doar 11.2 Watt. 

                                                 

Afisaj digital ce se poate controla cu ajutorul telecomenzii sau panoului de control, ce se aprinde si stinge automat dupa 1 minut.
 

Incalzire cu termostat cu ajutorul careia puteti obtine caldura pentru o suprafata de 32 mp, cu putere intre 1250-1500 Watti. Cu acesta puteti seta programul de incalzire automata preferat, pentru fiecare zi a saptamanii.

Prevazut cu functie timer ce permite oprirea automata de la 1 pana la 9 ore.

 


 

Potrivit pentru orice sezon, putand fi folosit atat cu dar si fara functia de incalzire.

 

 

Telecomanda multifunctionala

 

 

Comanda