Larsen Pure White semineu electric

Semineu electric cu design modern, oferit la un pret bun. Este ideal pentru decorarea casei tale si poate incalzi pana la 37 m2. Livrare in toata tara.

2500 lei 1999 ,00 lei
SKU: FM462-WH1-23PF1A
Imbracaminte (MDF)
Alb
LED 3D
TAGU
94.5 cm
110 cm
32 Kg
Metal, MDF
23 cm
Incalzire, timer, afisaj digital, telecomanda
1500 W
220
37 mp
Usor de asamblat. Tehnologie 3D PowerFlame. 5 trepte de luminozitate.
2 ani
Semineul electric Larsen Pure White are un design elegant, este usor de montat si se poate amplasa in orice incapere oferind un aspect special intregii locuinte. Acesta este compus dintr-o rama de culoare alba din MDF furniruit si ornamente din lemn masiv, si un ecran electric cu tehnologie LED cu flacara decorativa si busteni iluminati, cu un consum de energie foarte redus, mai mic decat al unui bec obisnuit atunci cand este folosit fara functia de incalzire. Semineul are in dotare si o aeroterma care poate incalzi incaperi cu o suprafata de pana la 37 mp, iar datorita termostatului inteligent si a temporizatorului integrat, mentine confortul termic si evita risipa de energie.

Parte superioara cu model bordurat si accente in relief

Baza cu muchii sculptate si panouri decorative care accentueaza rama

Tamplarie de calitate premium, intarituri din lemn masiv cu conectori din metal

Montaj rapid in 20 de minute, cu doar o surubelnita in cruce

 

 

TERMOSTATUL ECONOMIC INTELIGENT

Termostatul semineului electric este economic si prietenos cu bugetul si mediul inconjurator. Cu ajutorul lui, puteti controla si seta temperatura dorita pentru fiecare zi a saptamanii. Astfel, mentineti temperatura setata si evitati risipa de energie.
Senzorul de "geam deschis" cu care este prevazut semineul, contribuie la protectia mediului inconjurator, prin oprirea automata atunci cand detecteaza deschiderea geamului.
Ecranul LED este unul discret permite afisarea tuturor setarilor.

AEROTERMA DE 1500W

 

Aeroterma focarului este puternica, dar silentioasa, avand o putere de 1500W. Este practic, cea mai silentioasa aeroterma pe care o fabricam, putand incalzi incaperi de pana la 37 de metri patrati.
Functia de temporizator va ajuta la setarea automata a momentului cand doriti ca semineul sa se porneasca sau opreasca, de la 1 pana la 9 ore.
Efectul de flacara poate functiona atat cu, dar si fara functia de incalzire, putandu-va bucura de semineul electric in orice anotimp.

 

EFECT DE FLACARA ULTRA-LUMINOS

 


Efectul de flacara al semineului, este perfect vizibil atat ziua, cat si noaptea, iar luminozitatea este ajustabila in functie de preferinta.
Un avantaj insemnat este faptul ca efectul de flacara are un consum de doar 10W, practic acesta consuma, mai putin decat un bec.

 

TELECOMANDA

Semineu vine prevazut si cu o telecomanda multifunctionala, cu ajutorul careia puteti controla toate functiile semineului electric.

 

 

 

Comanda