Magna Pure White semineu electric alb

Model clasic de semineu electric ce ofera caldura si o reprezentare vizuala 3D reusita a focului pe lemne arzand, avand o rama decorativa eleganta din MDF si telecomanda pentru un control facil.

3200 lei 2549 ,00 lei
SKU: FM464-WH1 + 23PF1A
Imbracaminte (MDF)
Alb
LED 3D
TAGU
102.3 cm
113.6 cm
41 Kg
Metal, MDF
28.2 cm
Incalzire, timer, afisaj digital, telecomanda
1500 W
220
37 mp
Usor de asamblat. Tehnologie 3D PowerFlame. 5 trepte de luminozitate.
2 ani
Semineul electric Magna Pure White are un design clasic, este usor de montat si se poate amplasa in orice incapere oferind un aspect special intregii locuinte. Acesta este compus dintr-o rama de culoare alba din MDF cu ornamente in relief si bordura sculptata, si un ecran electric cu tehnologie LED cu flacara decorativa si busteni iluminati, cu un consum de energie foarte redus, mai mic decat al unui bec obisnuit atunci cand este folosit fara functia de incalzire. Semineul are in dotare si o aeroterma care poate incalzi incaperi cu o suprafata de pana la 37 mp, iar datorita termostatului inteligent si a temporizatorului integrat, mentine confortul termic si evita risipa de energie.

 

TERMOSTAT INTELIGENT, ECONOMIC SI PRIETENOS CU MEDIUL INCONJURATOR

Cu ajutorul acestuia puteti seta programul preferat de incalzire, pentru fiecare zi din saptamana. Astfel, atunci cand ajungeti acasa sau va treziti, camera este deja incalzita, la temperatura dorita. Termostatul digital va permite un confort termic permanent, evitand astfel risipa de energie. 
Dotat cu senzor de "geam deschis", ce opreste automat semineul, daca detecteaza deschiderea geamului.
Ecran LED cu afisat al tuturor setarilor si functiilor.

 

AEROTERMA SILENTIOASA DE 1500W

Aeroterma semineului electric este una puternica, cu ajutorul careia se poate incalzi o incapere de pana la 37 mp. Dotata cu functia de "temporizator"  pentru oprirea automata a semineului, de la 1 pana la 9 ore.
Este perfect pentru orice anotimp, atat vara (fara functia de incalzire), cat si iarna.

 

EFECT DE FLACARA REALA SI LUMINOASA

 

Acesta este vizibil atat pe timp de noapte, dar si pe timp de zi, iar luminozitatea acestui semineu poate fi ajustabila. In plus, efectul de flacara are un consum foarte mic, de doar 10W.

TELECOMANDA MULTIFUNCTIONALA

Comanda