Tori Stone Cream semineu electric piatra

Un model deosebit de semineu electric cu rama imbracata decorativ in piatra, ideal pentru locuinte in stil rustic, cabane, case de vacanta. Poate incalzi pana la 37 mp fara a necesita lemne, ci doar o sursa de curent electric.

2550 lei 2199 ,00 lei
SKU: FM466-CR1 + 23PF1A
Imbracaminte (MDF), Rustic
Piatra naturala
LED 3D
TAGU
85.5 cm
92.5 cm
32 Kg
Metal, Fibra sticla
25.8 cm
Incalzire, timer, afisaj digital, telecomanda
1500 W
220
37 mp
Culori diverse. Tehnologie 3D PowerFlame. 5 trepte de luminozitate.
2 ani
Semineul electric Tori Stone Cream are un design rustic, datorita materialului ce imita atat tactil cat si vizual piatra naturala , si se poate amplasa in orice incapere oferind astfel un aspect natural intregii locuinte. Acesta este dotat cu un ecran electric cu tehnologie LED cu flacara decorativa si busteni iluminati, cu un consum de energie foarte redus, mai mic decat al unui bec obisnuit atunci cand este folosit fara functia de incalzire. Semineul mai are in dotare si o aeroterma care poate incalzi incaperi cu o suprafata de pana la 37 mp, iar datorita termostatului inteligent si a temporizatorului integrat, mentine confortul termic si evita risipa de energie. Semineul Tori nu necesita montaj, acest model se livreaza intreg.

 

TERMOSTAT ECONOMIC SI INTELIGENT cu ajutorul caruia va puteti seta temperatura dorita, in functie de zi sau moment al zi. Aveti control maxim si precis asupra temperaturii' se evita astfel orice risipa de energie. Este prevazut cu senzor de "geam deschis si ecran LED discret cu afisarea functiilor.

AEROTERMA DE 1500W, puternica, insa discreta si silentioasa. Cu ajutorul ei puteti incalzi fara probleme, incaperi de 37 mp. Prevazut cu Temporizator pentru oprirea automata atunci cand utilizatorul doreste (peste noapte, in orice moment al zilei, etc). Este util in orice sezon: iarna, cu functie de incalzire, vara, cu scop decorativ.

 

EFECT DE FLACARA ULTRA-LUMINOS, ce este foarte vizibil si ziua si noaptea, cu luminozitate reglabila. Are un consum foarte mic, practic mai putin decat un bec.

 

TELECOMANDA
Controleaza comod toate functiile cu ajutorul telecomenzii incluse.

 

 

 

 

 

 

 

Comanda