Accesorii cosuri de fum

Accesorii pentru cosuri de fum esentiale pentru montajul si buna functionare a hornurilor indiferent de sursa de caldura: seminee, centrale si sobe pe lemne sau alte dispozitive de evacuare a gazelor arse. Racorduri, palarii de vant, etansari, usi vizitare si multe alte accesorii profesionale de la producatori de renume, de o calitate excelenta.

Doar alegand accesoriile potrivite va veti asigura ca hornul de fum functioneaza la parametri optimi si capacitate maxima. 

Palarii cos de fum

Palarii cos de fum

Etansari cos de fum

Etansari cos de fum

Usi vizitare cos de fum

Usi vizitare cos de fum

Accesorii montaj

Accesorii montaj

Racorduri cos de fum

Racorduri cos de fum

Nu exista cos de fum eficient fara accesorii. Printre accesoriile care pot face o mare diferenta in functionarea cosului de fum/ hornului sunt: palarii, racorduri, etansari, usa vizitare, guler, reductii, etc.
Am putea spune ca aceste accesorii cosuri de fum sunt de o importanta la fel de mare precum a produsului principal: cosul de fum, ele reprezinta practic o protectie a sistemului.

Evacuarea gazelor arse prin intermediul cosurilor de fum necesita o atentie sporita, iar ca sursele de caldura sa poata functiona la capacitatea maxima si in parametri optimi sunt necesare accesorii pentru cosurile de fum. Acestea imbunatatesc functionarea intregului sistem si ajuta ca evacuarea gazelor nedorite sa se efectueze in conditii de siguranta, indiferent ca vorbim despre cosuri de fum care evacuaza gaze pentru seminee cat si sobe sau centrale pe lemne, peleti carbuni sau chiar gaz. Desi unii aleg nu le acorde o foarte mare importanta, de-alungul functionarii se va vedea diferenta pe care un accesoriu o poate face. In plus, pretul fiecarui accesoriu este accesibil.
Accesoriile ajuta la imbunatatirea calitatii sistemului de cos de fum, rezolvand adesea problemele de functionalitate.

Intrucat multe cauze ale problemelor surselor de caldura si echipamentelor termice sunt chiar lipsa acestor accesorii, care impiedica evacuarea corecta a gazelor provenite de la sursele de caldura.
In categoria de fata va oferim accesorii care vor interveni in eliminarea oricaror astfel de probleme prevazute sau nu. Printre cele neprevazute se numara factorii meteorologici precum vantul, presiunea atmosferica, etc.
In astfel de cazuri, solutia recomandata sunt acest tip de accesorii pentru cosuri de fum inox si ceramica, ajutand la rezolvarea problemelor de incompatibilitate intre sursa de caldura, cos fum si mediul inconjurator.
Accesoriile sunt potrivite atat cosuri de fum din inox, otel, tabla, beton sau chiar ceramica si caramida.

Desi acestea sunt supuse unor conditii extreme (variatii de temperatura, umiditate, intemperii) acestea rezista cu success datorita materialelor din care sunt construite si a faptului ca producatorii pun accent pe calitate. Astfel, evacuarea fumului se face in cele mai sigure conditii.
Chiar daca probabil nu sunt cele mai ieftine variante, aceste accesorii prezinta cu siguranta un plus de calitate, durabilitate si confort.
In ceea ce ne priveste, ne asiguram continuu ca oferim cele mai bune solutii de accesorizare si elemente de legatura pentru pentru toate tipurile de cosuri de fum: cosuri zidite, modulare sau prefabricate, de caramida, inox sau ceramica, la preturi competitive, de la producatori de renume.


Accesoriile contribuie la usurinta montajului, scutind timp si oferind garantia functionarii eficiente a oricarui tip de horn. Imbunatatiti functionalitatea sursei de caldura cu ajutorul acccesoriilor.