Cosuri de fum profesionale

Cosuri de fum profesioniste pentru seminee, sobe sau centrale pe lemne!

Acum ai diferite tipuri de hornuri pentru casa ta, de exterior sau de interior, pentru siguranta caminului: cos Schiedel, cos ceramic, din inox, izolat, zidit sau din caramida, samotat.

Alege un cos de fum la preturi rezonabile, pentru semineul, soba de teracota sau centrala locuintei tale. Alege calitatea!

Cosuri de fum ceramice

Cosuri de fum ceramice

Cosuri de fum de inox

Cosuri de fum de inox

Accesorii cosuri de fum

Accesorii cosuri de fum

Elemente inox cos de fum

Elemente inox cos de fum

Servicii

Servicii

Solutii racordare

Solutii racordare

 

Cosuri de fum rezistente, profesionale si durabile!

 

Doresti sa achizitionezi un cos fum eficient, care reprezinta o investitie de viitor si nu o cheltuiala? Suntem solutia ideala pentru casa ta! Datorita experientei de peste 14 ani, suntem siguri ca vom face o echipa buna impreuna! Oferta noastra se intalneste cu nevoile tale, intr-un duo ce are ca rezultat garantat satisfactia ca ai cumparat unul din aceste cosuri de fum pe care firma noastra le comercializeaza.

Dispunem de cosuri de fum pe care le-am inclus in gama noastra de produse gandindu-ne la cerintele clientului atat in ce priveste calitatea, cat si designul. Indiferent ca ai nevoie de un horn sau cos de fum pentru centrala sau semineu, suntem constienti de importanta alegerii unor cosuri de fum trainice, de aceea iti oferim consultanta noastra gratuita in acest domeniu. Specialistii nostri te vor sfatui cu privire la materialele care vor functiona cel mai bine pentru tine si casa ta, iti vor explica pasii de constructie, pentru ca tu sa fii pe deplin satisfacut de cosul de fum achizitionat!

Cos de fum economic si eficient - iata oferta noastra!

 

Ca sa te convingem pe deplin, firma noastra iti ofera cosuri fum la preturi accesibile, oferindu-ti ceea ce tu ai nevoie - calitate si discounturi!
Daca ne intrebi care este cea mai buna alegere in ceea ce priveste materialele din care aceste cosuri de fum sunt fabricate, raspunsul nostru de profesionisti este cosurile de fum samotate, invelite in izolatie bazaltica, care au hoarne de beton. De ce? Datorita duratei lungi de viata a acestor cosuri de fum si a rezistentei ridicate la uzare. Mai mult, avem o paleta vasta de materiale: ceramic, samota, caramida, inox- materialul perfect pentru un cos fum, indiferent de alegere!
Dat fiind faptul ca lemnul, combustibilul care genereaza arderea, emana o cantitate mare de fum, firma noastra iti recomanda, pentru orice tip de seminee sau centrale pe lemne, cosuri de fum care sa respecte anumite standarde ale calitatii. In plus, iata cateva criterii importante in asigurarea unei alegeri corecte a cosurilor de fum de exterior sau de interior:

1.  In ceea ce priveste montarea oricaror cosuri de fum, firma noastra iti sta la dispozitie cu ajutorul tehnic si cu experienta care ne recomanda! De ce te sfatuim sa lucrezi cu noi? Datorita acestor ani, 17 mai exact, in care am montat hornuri de fum, in care am inovat si am reusit sa livram servicii de calitate, de care tu sa fii multumit!

2.    Diametrul acestor cosuri de fum - se stabileste in functie de inaltimea cosului, pentru a crea un tiraj optim necesar. In cazul in care tirajul este prea mic, poate iesi fum in casa si pot aparea depuneri excesive de funingine, care duc la defectarea semineului/centralei. Daca tirajul este prea mare, consumul de lemne va creste considerabil.

3.   Lungimea cosului trebuie sa depaseasca coama casei, pentru evitarea problemelor de functionalitate. In cazul cosurilor de fum cu o inaltime foarte mare, este necesara stabilirea in prealabil a undiametru corespunzator. Daca acest diametru nu este clar, fumul se va raci prea mult si va aparea posibilitatea ca el sa ajunga in incapere.

 

Ce iti recomandam in materie de cosuri de fum pentru seminee si centrale pe lemne?

Cosuri de fum compuse din samota invelita in izolatie de vata bazaltica si blocuri de beton sau caramida. Motivul este concludent- aceste cosuri de fum prezinta o siguranta, durata lunga de viata si o buna rezistenta - ceea ce tu ai nevoie!
Functionalitate mai buna, lipsita de probleme legate de condens, tiraj si coroziune - de aceste calitati indispensabile vei beneficia daca achizitionezi un cos de fum Schiedel de la firma noastra!

Cu siguranta iti doresti sa alegi cel mai bun cos de fum pentru casa - atat in calitate, cat si in durabilitate. Noi iti propunem modele de horn profesionale, poate nu cele mai ieftine, dar cu siguranta solutii foarte bune de evacuare a gazului ars si a fumului, produse de producatori europeni cu renume in domeniul termic!

Detaliul care face diferenta! Noi iti oferim discounturi si preturi in functie de tipul cosului de fum, de inaltime, diametru si combustibilul pe care il alegi!