Solutii racordare

Solutii de evacuare prin cos de fum sau horn profesional a gazelor arse din dispozitivele termice!

Iti oferim solutii de legatura si racordare a cosului de fum sau a hornului la sursa de caldura (semineu, soba, termosemineu, centrala pe lemne sau pe peleti) prin tubulatura sau teava, pentru o evacuare profesionista, durabila si in deplina siguranta pentru casa si familia ta!

Alege calitatea la racordarea si evacuarea cosului de fum, alegand elemente de calitate din catalogul nostru

Burlane de otel

Burlane de otel

Recuperatoare seminee

Recuperatoare seminee

Tubulatura inox premium plus

Tubulatura inox premium plus

Racorduri cos de fum

Racorduri cos de fum

             Gama completa de tubulaturi, racorduri si burlane pentru evacuarea fumului

 

 

Performanta si rezistenta termica

Te invitam sa descoperi o gama variata de produse necesare procesului de evacuare a fumului si gazelor arse provenit de la diverse surse de caldura. Legatura de evacuare a fumului de la sursa (seminee, sobe sau centrale) la cosul de fum, trebuie sa se faca cu elemente sigure si de calitate. La noi veti gasi solutii complete pentru orice tip de legatura intre sursa si cos de fum, avand un stoc variat si oferind livrare rapida in toata tara.

Toate produsele oferite prezinta o performanta ridicata, cu rezistenta deosebita la temperaturi mari si atacuri chimice, prezentand in acelasi timp un montaj facil. Sistemele de conectare a surselor termice la hornul casei pot fi multiple, variate si diferite, depinzand in principiu de combustibilul folosit sau tipul de cos de fum cu care se face legatura. Acestea sunt cele care se monteaza primele pe evacuare si pentru ca acolo temperature atinge valori foarte mari, este foarte important ca elementele de evacuare sa fie realizate din materiale de inalta calitate, care sa elimine scaparile de gaze accidentale.

 

 

Design
Poate ca multi nu se gandesc la importanta designului atunci cand vine vorba de evacuare. Ei bine, aflati ca, acestea fiind elemente la vedere, pot influenta aspectul final al incaperii in care sunt montate. Asadar, tineti cont ca variantele de racordare pentru sursele de caldura pot oferi un plus de design semineelor, sobelor pe lemne ori peleti. Alegeti piese de legatura catre horn potrivite cu designul final al camerei.
In plus, va oferim si o gama si variante de racordare pentru sursele de caldura care sunt la vedere in locuinta, adaugand un plus de design.

 

 

Varietate

Pe langa solutiile de legatura, aceasta categorie de produse cuprinde si o varietate de produse pentru recuperare de caldura, dar si o gama complete de tubulaturi (tuburi, tevi) cu diametre de la fi 80, la fi 300, diferite lungimi.
Pentru va vorbim de varietate, amintim si despre produse inovative pe care le veti gasi pe site-ul nostru, cum ar fi: coturi reglabile cu usita de curatare, clapete, burlane cu garnitura, racorduri de etansare, flame sau si piese din otel si inox pentru sistemele cu intoarcere de fum.

 

 

Experienta de peste 20 de ani

Oferim solutii complete de racordare si legatura pentru intregul traseu al fumului spre evacuare, solutii de calitate inalta, certificate si testate, la baza carora sta intreaga noastra experienta in instalare si racordare a surselor de caldura la cosul de fum.

Garantia unei investitii sigure si de calitate

Catalogul nostru cuprinde produse de calitate, realizate din otel refractar de 2 mm grosime, ce prezinta o rezistenta foarte mare la temperaturi, dar si din inox cu concentratie mare de carbon. Pe langa toata gama de produse pe care v-o punem la dispozitie, veti beneficia de consultanta si sfaturi pentru nevoile de racordare pe care le aveti. Oferim garantia unei investii sigure pe termen lung si de calitate.

 

 

Servicii complete de legatura si accesorii

Solutiile complete pe care vi le punem la dispozitie asigura pe langa siguranta in functionare, si evitarea deteriorarii traseului ca urmare a curatarii periodice, conectarii ori proceselor de dilatare.
Si pe langa solutiile complete de legatura, veti gasi in catalogul nostru si o varietate de accesorii precum: tubulaturi flexibile, clapete pentru toate tipurile de cos de fum, reductii, coturi, adaptoare sau tevi radiante.
Sistemul de racordare asigura pentru siguranta, etanseitate maxima si rezistenta la temperaturi. Va recomandam ca legatura dintre sursa de caldura (soba, semineu) si horn sa fie realizata cu tubulatura din otel de minim 2 mm grosime, ori cu burlane din inox de minim 0.8 mm, pentru a evita inlocuirea periodica a tronsonului de evacuare, ceea ce implica costuri aditionale insemnate si disconfort in locuinta.