Cosuri de fum de inox

Cosuri de fum din inox izolate, prevazute cu sectiune circulara si disponibile intr-o gama larga de diametre interioare. Acestea au un design modern si dispun de tehnica de evacuare speciala.

Oferim cosuri de fum de la producatori de renume domeniul securitatii si eficientei de evacuare a gazelor arse provenite de la dispozitive de incalzire pe combustibil solid, lichid sau gazos, precum SCHIEDEL si DARCO.

Pe site-ul nostru veti gasi kituri de cos de fum din inox .

Cos de fum inox Vektor 50 SKD

Cos de fum inox Vektor 50 SKD

Cos de fum inox Carbon 50 SKD

Cos de fum inox Carbon 50 SKD

Sistem starter inox Permeter negru

Sistem starter inox Permeter negru

COS DE FUM INOX RAINBOW

COS DE FUM INOX RAINBOW

COS DE FUM INOX DW-BLACK

COS DE FUM INOX DW-BLACK

Sistem starter inox Schiedel ICS eco

Sistem starter inox Schiedel ICS eco

Cos de fum inox Schiedel ICS

Cos fum din inox Schiedel ICS, performant, pentru functionarea in...

Cere oferta

Cos de fum inox Schiedel ICS

Cos fum din inox Schiedel ICS, performant, pentru functionarea in siguranta a generatoarelor de caldura. Acest cos de fum este combinatia ideala intre designul modern si tehnica profesionala de evacuare, disponibil intr-o varietate de diametre interioare si potrivit pentru orice tip de combustibil. Greutatea redusa, montajul rapid si garantia de 10 ani sunt alte cateva avantaje al acestuia.

Cere oferta

Cos de fum Darco SKDZ

Cos de fum profesional Darco SKDZ cu pereti dubli de otel...

Cere oferta

Cos de fum Darco SKDZ

Cos de fum profesional Darco SKDZ cu pereti dubli de otel inoxidabil, pentru evacuarea fumului si gazelor de ardere ce provin de la seminee si sobe pe lemne. Este compus din elemente prefabricate pentru un montaj facil, si construit din otel rezistent pe interior si pe exterior, cu izolatie de vata minerala bazaltica.

Cere oferta

 Cosuri de fum inox

Cosul de fum este adesea cel mai neglijat sistem intr-o casa. Din pacate, multi proprietari de locuinte nu isi dau seama ca un cos de fum este de fapt un sistem complex de componente importante care asigura functionarea eficienta si in conditii de siguranta.
Cosurile de fum din material de inox sunt o solutie avansata recomandata pentru evacuarea gazelor arse si pot fi utilizate atat in aplicatii industriale, cat si civile. Un horn de inox poate fi instalat atat in cladiri noi, cat si in proiecte de renovare si amenajare.

Modelele disponibile pe site-ul nostru prezinta un nivel ridicat de performanta si eficienta.

       

Cosurile de fum din inox se impart in diferite categorii: cu perete dublu izolate si cosuri neizolate. O alta clasificare este in functie de sursa de incalzire racordata, existand astfel sisteme ce pot fi racordate la semineu, soba sau centrala pe lemne/gaz, etc.

                                                        

 

Avantaje cosuri de fum din inox:

Sunt kituri cosuri de fum inox izolate cu tehnologie avansata si profesionala de fabricare a otelului inoxidabil - surse ideale de racordare de seminee, central pe lemne sau sobe.
Gama noastra cuprinde printre cele mai mari branduri europene, consacrate in productia de cosuri de fum din inox de producatori mari.
Sunt potrivite pentru evacuarea gazelor provenite din sursele de caldura care functioneaza cu combustibili lemnosi, gazosi sau lichizi.
Un mare avantaj al produselor noastre este ca un astfel de kit cos de fum inox poate fi configurat in functie de nevoile fiecarui proiect, avand posibilitatea de a devia traseul fumului. Pot fi astfel amplasate acolo unde cosurile de fum zidite traditional nu pot fi montate.

Diferite culori pentru un aspect deosebit si original, avand posibilitatea de a va alege varianta preferata. In gama voastra veti gasi si modele vopsite electrostatic la exterior in culoarea neagra, avand astfel avantajul rezistentei ridicate la zgarieturi.

                                 
 

Varietate de diametre interioare: de la fi 80 la fi 700 (cu tubulatura aferenta completa).

                                                                  

Posibilitatea montarii lor atat in aplicatii rezidentiale (o casa privata) cat si pentru aplicatii industriale sau hoteliere/turistice (case de vacante, pensiuni, cabane), mentinandu-se distanta corespunzatoare de prindere a hornului fata de peretele cladirii.
Sunt certificate si testate conform reglementarilor europene in vigoare.
Datorita materialului folosit la fabricarea lor acestea prezinta o rezistenta ridicata la intemperii.
Au o izolatie continua ceea ce inseamna ca temperatura exterioara se mentine scazuta, aducand un plus de siguranta in exploatare, in special pe sezonul geros cand temperaturile scad sub 20 de grade Celsius.
Hornurile de inox izolate din gama noastra pot functiona atat in regim uscat, cat si in regim umed in prezenta condensului.
Avantajul instalarii usoare si rapide caracterizat de gama larga de diametre disponibile, de greutatea proprie redusa a hornului, de stabilitatea mare indiferent de conditii, de posibilitatea de utilizare imediata, fara izolatie termica suplimentara sau lucrari de sudura.
Instalarea unui cos de inox este semnificativ mai usoara si mai putin costisitoare (o varianta mai ieftina) decat cea traditionala si nu implica niciunul dintre costurile de zidarie asociate caramizii.
Atat pentru alegerea cosului de fum potrivit dar si pentru montajul corespunzator al acestuia, va recomandam un furnizor si un montator profesionist, de incredere si avand cunostinte specializate.
Pentru acestea nu ezitati sa ne contactati pentru a va oferi informatii pretioase de producator si toata experienta noastra.

                                                                                                                                                   

 

Va oferim de asemenea, o accesorizare completa a hoarnelor de fum, ceea ce include accesorii si tubulaturi necesare in procesul montajului.
 

                                                                                                                                                                 

 

Preturi horn de fum

In ceea ce priveste pretul unui kit complet acesta difera in functie de criteriul dublu. Pe langa diametru si inaltime, pretul este influentat si de elemente neprevazute, exemplu: prinderi, coturi, coliere si ancorare suplimentare, racorduri, treceri prin acoperis, sistem ancorare, etc. Totodata, preturile pot diferi de la un sistem la altul in functie de: calitatea materialului de inox, grosimea acestuia si a izolatiei, forma, precum si sistemul de prindere sau tehnologia folosita in procesul de fabricare.
Cea mai corecta varianta in determinarea configuratiei si pretului final al cosului de fum se stabileste in urma unei masuratori exacte, de recomandat, facuta de o persoana specializata in acest sens.
Asadar, daca sunteti in cautarea unui cos de fum de inox sau daca doriti o solutie serioasa si completa de evacuare a fumului si a gazelor arse din semineu, soba sau centrala pe lemne sau gaz, va putem ajuta atat in ceea ce priveste configurarea, cat si in privinta furnizarii materialelor si a intructiunilor necesare constructiei.
In plus, va putem recomanda meseriasi specializati pe intreg teritoriul Romaniei, atat pentru masuratori necesare, cat si pentru executie de lucrare si un montaj corespunzator.
Daca va aflati in cautarea unei solutii pentru evacuarea gazelor arse, cosurile de fum din inox reprezinta cel mai bun mod, pentru ca e posibila si varianta de horn cu deviere, pe interior sau exterior.


Echipa noastra va sta la dispozitie cu informatii si sfaturi privind configurarea, furnizarii materialelor si instructiunile necesare constructiei, dar si cu persoane specializate pe teritoriul intregii tari.