Accesorii

Accesorii si produse profesionale pentru usurinta in utilizarea si curatarea semineului tau. In plus, iti oferim si solutii si ustensile de curatat, aspirator de cenusa, accesorii pentru cosul de fum. La noi ai pachetul complet pentru intretinerea semineului tau!

Usi seminee / sobe

Usi seminee / sobe

Sticla termorezistenta seminee

Sticla termorezistenta seminee

Samota Interior Focar

Samota Interior Focar

Aprinzatoare foc

Aprinzatoare foc

Accesorii intretinere

Accesorii intretinere

Ustensile seminee si sobe

Ustensile seminee si sobe

Accesorii montaj si racordare

Accesorii montaj si racordare

Suporturi pentru lemne

Suporturi pentru lemne

Consumabile

Consumabile

Unelte curatare cos fum

Unelte curatare cos fum

 

Solutii pentru aprins focul si
startere BIO

 

Pentru ca orice lucru, pentru a fi functional, are nevoie de intretinere, nici semineul sau soba ta nu fac exceptie. Pentru aceasta, SemineeSibiu iti pune la dispozitie intreaga gama de accesorii de intretinere si curatire a dispozitivului tau de incalzire: Solutii pentru aprins focul si startere BIO

 

Suporti si sisteme de
depozitare interioara a lemnelor

 

Nu doar in spatiile special amenajate pentru depozitarea lemnului peste iarna ai nevoie, ci si de suporti sau cosuri pentru depozitarea lemnului in apropierea focarului sa a sobei, care, in acelasi timp, au si functie estetica si decorativa, completand designul termic al casei.

 

Unelte pentru manevrat lemnul in
focar si pentru masurarea umiditatii

 

Intotdeaua, la aprinderea focului in semineu sau in centrala, este bine sa ai la indemana accesorii de manipulare a lemnului in timpul arderii. Seturile cu cenusar, lopatica si perie sunt necesare si sigure pentru buna asezare a lemnului in incinta. De asemnea, pentru a cunoaste starea lemnului, avem si termometrul pentru masurarea gradului de umezeala a combustibilului solid.

 

Solutie pentru curatat sticla
si aspirator colectare cenusa

 

Poate doua dintre cele mai folosite si utile accesorii pentru mentinerea unui semineu curat sunt: solutia pentru curatarea sticlei, astfel incat sa te poti bucura de flacara focului, precum si aspiratorul de cenusa ce colecteaza reziduul arderii, pastrand atat interiorul incintei, cat si locul din jurul sobei sau semineului curat.

 

Accesorii de design pentru
semineu sau soba

 

Pe langa buna functionalitate a unei surse de caldura, este importanta si latura estetica. Iti punem la dispozitie sticla termorezistenta care se aseaza sub soba, palarie anti-vant pentru exterior sau usa pentru sobita cu aspect decorativ.

 

Elemente componente si accesorii
de racordare

 

Nu in ultimul rand, iti oferim: gratar de fonta pentru focarul tau sau diferite elemente de racordare necesare montajului focarului pe pozitie.