Sticla termorezistenta seminee

Sticla termorezistenta de  calitate pentru semineul tau! Avand o grosime de 4mm si o rezistenta la temperaturi de pana la 800ºC, sticla termorezistenta iti asigura functionarea in conditii de siguranta a semineului tau. Poti opta pentru sticla cu functia de autocuratare, iar pentru etansarea acesteia de usa semineului iti oferim si banda autoadeziva speciala.

Sticla termorezistenta semineu

Sticla pentru semineu de calitate inalta, cu o grosime de...

Cere oferta

Sticla termorezistenta semineu

Sticla pentru semineu de calitate inalta, cu o grosime de 4mm. Rezista la temperaturi de pana la 800ºC si se poate taia la orice dimensiune (pentru forme speciale aceasta necesita un sablon). Contracost, oferim servicii suplimentare precum gaurirea sau slefuirea sticlei.

Cere oferta

Banda termorezistenta autoadeziva 8x2 mm

Banda folosita pentru etansarea sticlei pe usa de semineu,...

7 ,00 lei
>

Banda termorezistenta autoadeziva 8x2 mm

Banda folosita pentru etansarea sticlei pe usa de semineu, confectionata din fibra de sticla ce rezista la o temperatura maxima uzuala de 500ºC. Este impletita in diferite grosimi de la Ø 4-16 mm si se poate achizitiona in role de 100 metri sau la orice dimensiune dorita.

7 ,00 lei
>

 

Caracteristici și instrucțiuni de folosire ale sticlei termorezistente

 

Sticla termorezistentă este optimă în principal ca geam de șemineu, sobe și cuptoare de pizza. De asemenea, sticla de șeminee, datorită faptului ca este termorezistentă se poate utiliza și pentru aragaze - ca sticlă interioară, la cuptoarele termice ce ating temperaturi de până la 800°C, sau în cazul ochiurilor de vizitare a centralelor termice. Această sticlă termorezistentă suportă temperaturi de maximum 750°C la foc continuu și 800°C timp de 30 de minute. Grosimea pentru această sticlă de șeminee respectă standardul produselor comercializate pe piață, fiind de 4mm iar sticla va fi tăiată cu o toleranță de  ± 1mm.

 

Sticla termorezistentă poate fi tăiată la orice dimensiune, doar în cazul formelor speciale (de exemplu, semirotunde) necesitând un șablon. Sfatul echipei noastre pentru clienți este ca atunci când plasați comanda, să calculați dimensiunea acesteia cu o toleranță de 2-3 mm, pentru ca sticla termorezistentă să aibă spațiu pentru dilatare. Echipa noastră oferă servicii suplimentare, cum ar fi șlefuirea contracost a canturilor sticlei sau găurirea sticlei termorezistente.

 

Pentru montaj, se vor respecta următoarele: se va lipi bandă termorezistentă pe sticlă, pentru a evita contactul direct cu metalul; se vor folosi cleme pentru manipularea ușii, iar de acestea se va lipi aceeași bandă și se va evita strângerea prea puternică de ramă.

 

Deoarece șocurile pot produce daune produsului, clienții trebuie să aibă în vedere faptul că sticla termorezistentă trebuie manipulată cu grijă. De asemenea, nu împingeți lemnele în sobă cu ajutorul sticlei și nu introduceți lemne cu zăpadă în șemineu, pentru că diferența mare de temperatură poate duce la spargerea sticlei.

 

Avantajul pe care sticla termorezistentă îl prezintă în cazul fisurii sau spargerii este că rămâne fixată, împiedicând astfel ca fumul să intre în casă, chiar dacă nu este axată pe izolare sau securizarea spațiului. Nu lipiți niciodată sticla termorezistentă de ușa metalică utilizând vreun adeziv sau silicon, deoarece poate ceda în momentul folosirii.

 

De asemenea, la noi gasiti sticla termorezistenta pentru seminee pirolizata (cu autocuratare).

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.