Hoch Universal EVO - fi250 - 4,33ML - 45gr

Sistem modern pentru evacuarea gazelor arse, 90 grade, diametru fi 250.

7935 ,00 lei
SKU: Hoch Universal EVO - fi250 - 4,33ML - 45gr
4,33 metri
fi 250
45 grade
ceramic triplustrat, cu palarie speciala (compozit usor)
Carbune, Lemn, Gaz, Ulei, Peleti, Brichete
30 ani
Pentru racordarea la surse termice (seminee, sobe pe lemne, peleti, gaz, centrale pe lemne etc) si o evacuare a fumului si a gazelor arse in siguranta.

Caracteristici ale sistemului de cos de fum Hoch Universal

Ce este sistemul de cos de fum Hoch Universal?
Sistemul de fum triplu strat universal de la Hoch® - reprezinta un sistem modern folosit cu succes pentru evacuarea gazelor arse. In constructia lui sunt utilizate tuburi din ceramica, testate TÜV de la renumitul producator german HART Keramik, care are o traditie de peste 300 de ani si o experienta larga in domeniu. Sistemul HOCH reprezinta deci, un plus de calitate si rezistenta!

Sistemul de constructie a cosului de fum universal Hoch® este supus controalelor stricte ale calitatii, indeplinind in acelasti timp standardele cele mai inalte si atingand cerintele in materie solicitate de Institutul German pentru Tehnologia Constructiilor.


Setul contine o manta usoara din beton, fiind solid si stabil si avand o garantie a producatorului de 30 de ani.
Cosul prefabricat universal Hoch® este potrivit pentru orice tip de combustibili: solizi, lichizi si gazosi, incluzand lemn, carbune, gaz, petrol si bricheta.

Fata de modelul clasic, care are placa de acoperire din beton, acest model este dotat cu o placa de acoperire mult mai usoara (din compozit), fiind mai facila la transport si montaj - un adevarat plus pentru meseriasi!

 

Sistemul de cos HOCH® este conceput pe baza celor mai bune exemple de tehnologie a cosului de fum german, cu o experienta si o traditie indelungata, oferind produse de cea mai inalta calitate. Printre caracteristicile de top amintim:

- cosurile din ceramica nu ruginesc, sunt absolut rezistente la coroziune si, prin urmare, au o viata extrem de lunga.
- cosurile ceramice HART sunt foarte rezistente la acid. Prin urmare, condensul obisnuit nu poate afecta sau altera cosul, fiind rezistent chiar si impotriva vaporilor, solventilor care contin clor etc.
- sistemul de cos ceramic vor fi pregatite la o temperatura de aproximativ 1.100 ° C, astfel incat acesta sunt „trecute prin foc” deja inainte de instalare. Conform DIN EN 1457, cosurile sunt rezistente la foc si funingine. De asemenea, acestea amortizeaza transmiterea sunetului de la incalzire in locuinta prin greutatea lor.
- au o rezistenta mecanica ridicata si o rezistenta ridicata la abraziune, ceea ce contribuie, de asemenea, la longevitate.
- cosurile din ceramica sunt ecologice, pot fi reciclate, nu trebuie conectate la sistemele de protectie impotriva trasnetului existente.  

Dimensiuni: 
Pentru diametrele de fi160, fi180 si fi200, dimensiunile cosului de fum sunt urmatoarele: L: 36 cm, l: 36 cm. h: 33 cm

Avantaje:


ECONOMICE 

 


Sistemul de cos de fum ceramic HOCH® este alternativa perfecta la cosurile de fum traditionale, zidite din caramida sau piatra. Este o upgradare clara din punct de vedere tehnologic si o solutie mai avansata. Deoarece sunt utilizate elemente prefabricate pentru constructia lor, instalarea lor este rapida si economica.

 

VERSATILE

Sistemele de cos din ceramica HOCH® sunt proiectate pentru a elimina toate tipurile de gaze de evacuare. Sunt compatibile cu diferite tipuri de incalzitoare, indiferent de furnizor sau ce sursa de caldura este utilizata. Astfel, ele reprezinta o solutie complet independenta.

     

CONFORT

Unul dintre cele mai importante avantaje ale sistemelor de cosuri ceramice HOCH® este usurinta lor de instalare si utilizare. Instalarea sistemelor de cos HOCH® este destul de simpla si probabilitatea de a gresi este destul de mica. O comoditate semnificativa pentru utilizatorii sistemelor de cos HOCH® este, de asemenea, posibilitatea de selectie a echipamentului de fum, asigurand ca astfel ca fiecare client poate alege cosul de fum potrivit.

SIGURANTA

Sistemele de cos HOCH® garanteaza clientilor lor solutii aprobate pentru constructii in domeniul tehnologiei de hornuri. Cosurile noastre de fum sunt rezistente la arderea funinginii si acizilor care apar in gazele de evacuare. Securitatea in utilizare si calitatea inalta au fost confirmate in multe studii. Aceste cosuri de fum au marca europeana CE, care certifica si garanteaza respectarea tuturor standardelor impuse.

ECOLOGICE

 

Sistemele de cos de fum HOCH® sunt produse durabile si favorabile pentru mediu. Ele constau in principal din materiale naturale, cum ar fi argila, agregate si lana de roca minerala. Acest lucru asigura ca productia lor este ecologica si utilizarea lor, in combinatie cu focarele de seminee moderne, minimizeaza consumul de combustibil.

 

Componente cos de fum Hoch Universal:

   

Sectiune prin cosul de fum triplu-strat Hoch Universal; se evidentiaza cateva din componentele cosului: manta de beton, tub ceramic, vata minerala, usita de vizitare, grila aerisire etc.

1. Palarie


Palaria este partea superioara de terminatie a cosului de fum Hoch Universal. Aceasta se monteaza pe placa de beton de la capatul cosului de fum ceramic.

2. Placa de compozit usor 

Pe ea se asaza terminatia finala.

3. Colier de etansare din inox pentru tubul ceramic al cosului de fum Hoch

4. Tub ceramic de legatura

5. Manta din beton cubica pentru invelirea canalului de tuburi ceramice al cosului de fum Hoch

6. Tub ceramic pentru racord evacuare la 45 de grade

7. Vata minerala frontala si laterala pentru izolare

Vata se monteaza intre tubul ceramic si mantaua de beton exterioara.

8.  Placa ceramica cu functie de bariera condensare si prinzator metalic inclus

 

9. Usita vizitare metalica 

Include rama pentru accesul facil la cosul de fum ceramic Hoch.

10. Tub ceramic cu deschidere pentru usita de vizitare a cosului de fum

11. Grila de aerisire pentru cosul de fum ceramic Hoch Universal

12.  Colector de condens pentru buna functionare a sistemului de cos de fum Hoch

13. Adeziv special

Se utilizeaza la 
imbinarea elementelor ceramice ale cosului de fum, rapid si sigur!

14. Silicon etansant pentru izolarea cosului de fum ceramic

 

 

    

Comanda