Focare / Termofocare peleti

Focare si termofocare de semineu pe peleti, ce se incastreaza in perete si incalzesc toata casa!

Solutie inovativa de incalzire a intregii locuinte: termosemineul pe peleti: gratie posibilitatii racordarii unui astfel de dispozitiv termic la calorifere. Astfel, un semineu pe peleti devine, practic, o centrala pe peleti, care iti va incalzi toata casa! Un termosemineu nu necesita cos de fum, ci doar o evacuare speciala, iar intretinerea e minima. Iti oferim o gama de focare si termofocare de seminee pe peleti incastrabile, cu o tehnologie avansata de fabricare si un foarte bun raport calitate-pret. Aceste dispozitive termice sunt durabile, foarte aspectuoase si au un randament termic crescut, fiind ideale pentru o locuinta in stil clasic, rustic sau modern.

Alege un focar/ termofocar de semineu pe peleti, iar controlul precis asupra confortului termic al caminului tau e garantat!

Semineu pe peleti Primo 15 - CU AER CALD

Focar semineu pe peleti, usor si confortabil de utilizat,...

24400 lei 17350 ,00 lei
>

Semineu pe peleti Primo 15 - CU AER CALD

Focar semineu pe peleti, usor si confortabil de utilizat, reglabil din telecomanda, capabil sa incalzeasca suprafete de pana la 370 mc.

24400 lei 17350 ,00 lei
>

Termofocar pe peleti Primo 30 - CU APA

Termosemineu pe peleti complet echipat, termofocar ideal pentru...

31460 lei 22310 ,00 lei
>

Termofocar pe peleti Primo 30 - CU APA

Termosemineu pe peleti complet echipat, termofocar ideal pentru suprafete generoase ce poate incalzi pana la 290 mp. Usor de folosit, acesta nu necesita depozitarea lemnelor si poate fi alimentat facil.

31460 lei 22310 ,00 lei
>