Seminee pe peleti

Seminee pe peleti de inalta calitate, sobe italiene pe peleti moderne si usor de utilizat cu reglaj din telecomanda!

Acum poti avea un plus de caldura in locuinta cu mai mult confort, datorita sistemelor de incalzire pe peleti. Aceasta si datorita posibilitatii racordarii unui astfel de dispozitiv termic la calorifere. Astfel, un semineu pe peleti devine, practic, o centrala pe peleti, care iti va incalzi toata casa! Un termosemineu nu necesita cos de fum, ci doar o evacuare speciala, iar intretinerea e minima. Pentru un plus de ambianta in gradina, avem si modele de focar de semineu pe peleti de exterior. Iti oferim o gama bogata de focare seminee pe peleti incastrabile sau termosoba godin pe peleti de sine statatoare, cu o tehnologie avansata de fabricare si un foarte bun raport calitate pret. Aceste dispozitive termice sunt durabile, foarte aspectuoase si au un randament termic crescut, fiind ideale pentru o locuinta in stil clasic, rustic sau modern. Asadar, un termosemineu sau o soba pe peleti cu design exclusivist se potriveste in orice camin, prezentand consum redus de combustibil si un randament termic foarte crescut, generand un proces de ardere ecologic si eficient. Pe scurt: un plus de confort si eleganta in locuinta ta!

Alege un focar semineu/ termosemineu pe peleti sau o soba pe peleti moderna, care iti va decora camera de zi, dar iti va si incalzi toata locuinta!

Sobe / Termosobe pe peleti

Sobe / Termosobe pe peleti

Focare / Termofocare peleti

Focare / Termofocare peleti

Centrale pe peleti

Centrale pe peleti

Sobe de gatit pe peleti

Sobe de gatit pe peleti

Tubulatura evacuare peleti

Tubulatura evacuare peleti

Accesorii incalzire peleti

Accesorii incalzire peleti

MCZ Premium

MCZ Premium

 

Seminee si sobe pe peleti - inovatie si design deosebit!

Semineele si sobele pe peleti reprezinta inovatia pe piata termicelor, fiind o alternativa perfecta pentru semineele clasice pe lemne. Un semineu sau o termosoba pe peleti indeplineste cu succes toate nevoile termice ale locuintei tale, fiind o optiune foarte confortabila si usor de utilizat! Sunt fabricate in Italia de catre producatori de renume european, oferind totodata si un pret avantajos! 

 

Dispozitivele pe peleti ofera caldura prin convectie cu aer, si anumite modele incalzesc si apa din calorifere, pardosea - realizand un randament inalt, asemanator centralelor termice. Intreaga gama de seminee si sobe pe peleti au un design modern si estetica deosebita, dispozitive cu operatiuni simple de intretienere, ardere curata, eficienta energetica si garantie! 

 
 
 
 
 

In oferta noastra online iti punem la dispozitie 3 gama diferite de dispozitive pe peleti:

- Seminee si termoseminee pe peleti cu focar incastrabil

- Sobe pe peleti (Sobe pe peleti cu imbracaminte din cahle decorative)

- Sobe pe peleti cu functie de gatit

 

 

Seminee pe peleti cu focar incastrabil

Semineele pe peleti sunt focare traditionale sau termofocare, ce au un design foarte asemanator semineelor clasice, si se incorporeaza in perete sau poate fi finisat modelul dorit in functie de preferintele clientului. Un focar de semineu incastrabil este un dispozitiv termic ce se incastreaza intr-un finisaj, ulterior devenind un dispozitiv din categoria seminee (sau termoseminee), atat ca aspect cat si ca functionalitate. Poate incalzi suprafețe foarte mari de pana la 370mc, si are un randament crescut.

Semineul pe peleti este produs in Italia, si este unul dintre cele mai bine vandute focare, fiind echipat cu racorduri pentru distributia de aer cald radiant in partea superioara a sa. In plus, face parte din gama dipozitivelor termice de clasa A+, un dispozitiv silentios si ecologic. Viziune larga asupra focului, datorita suprafetei usii vitrate frontala foarta larga, creand o ambianta placuta si relaxanta! Focarele pe peleti sunt dispozitive automatizate si inteligente, ce functioneaza precum o centrala, fiind echipate cu o placa smart ce optimieaza automat combustia si consumul de peleti in timpul functionarii, furnizand cantitatea de aer cald ideala. 

Un focar pe peleti poate fi alegerea ideala, daca tot ce iti doresti este confort si caldura, usor de controlat chiar si de pe telefon!

 

 

 

 

Sobe pe peleti

Sobele pe peleti dispun de un design inovativ, modern, rectangular si cu forme rotunjite frontal! Sunt disponibile in 3 culori: negru, alb si rosu, iar sobele pe culoarea neagra sunt cele mai bine vandute, fiind optiunea cea mai usor de integrat in orice tip de locuinta si decor interior!

Sunt pretabile oricarei locuinte - inclusiv cabane sau case de vacante, creand o ambianta placuta si calduroasa! Soba pe peleti are un proces de ardere ecologic si eficient, ce fac parte din clasa economica A+, oferind mai multe avantaje, precum: consum redus de combustibil si un randament mare de 90%. 

Sobele pe peleti au dimensiuni compacte, sunt usor de montat si pot fi amplasate cu usurinta in orice spatiu interior. Pot fi racordate la orice tip de cos de fum - ceramic, izolat sau chiar zidit! Aceste modele de sobe dispun de un sertar de colectare a cenusei rezultate in urma arderii, sticla termorezistenta de inalta calitate, functie de termostat (pentru reglarea temperaturii la nivelul termic dorit) si un display de control.

Sunt dispozitive termice automatizate, echipate cu mod de reglare WI-FI, pentru un plus de confort si control de oriunde te-ai afla! 

 

 
 
 

In oferta noastra online, gasesti si dispozitive sub forma de termosoba, ce se comporta precum o centrala termica, si incalzesc apa din calorifere, printr-un sistem termic inovativ! Dispun de un rezervor de 23kg, display cu meniu in 6 limbi, incalzire cu posibilitate de reglare in 5 trepte, telecomanda pentru control, termostat, supapa de siguranta, maner detasabil. 

 

Termosoba pe peleti este dotata cu o putere de 17kw, si poate functiona ca o centrala termica, avand totodata si o estetica speciala. Avem si modele cu un rezervor de combutsibil mare, ideale pentru cei care isi doresc o autonomie mai mare a dispozitivului, bucurandu-se de o alimentare mai rara cu peleti, deci un plus de confort! Soba pe peleti poate functiona si cateva zile, in functie de temperatura dorita, fara a fi necesara o realimentare! 

 

Tot in acesta categorie iti prezentam si sobele pe peleti cu imbracaminte din cahle decorative, modele deosebite de sobite de dimensiuni compacte, cu design aparte si special, datorita ceramicii din care este fabricata imbracamintea lor. Aceste modele de sobite pe peleti pot fi integrate cu succes in orice locuinta, de la stilul clasic pana la cel modern sau rustic. 

 
 
 
 

 

Sobe pe peleti cu functie de gatit

Acesta gama de sobe pe peleti este creata in mod special pentru cei care isi doresc in locuinta lor dispozitive termice 2 in 1, avand in acelasi timp soba tip centrala, dar si functia de gatit pe plitele situate in partea superioara a sobei. Iti prezentam sobe de gatit de sine statatoare cu un consum redus, dar si modele incastrabile, ce pot fi montate in mobilierul de bucutarie, avand un montaj rapid si facil. Incalzeste-ti intreaga locuinta si bucurata-te si de functia de gatit, cu ajutorul acestor surse ieftine de caldura si gatire, la preturi avantajoase! 

Alegand o soba, un semineu, termosemineu sau o centrala pe peleti este o varianta economica, trainica, foarte aspectuoasa, usor de utilizat si montat, ce au un consum optim si randament ridicat! 

Mai jos iti vom prezenta cat de usor este montajul unei sobe pe peleti, dar si cat de facila este punerea pe pozitie si racordarea acesteia la canalul de evacuare al fumului si gazelor arse: